skip to Main Content
Onderhoud Van Uw Tapijt

Onderhoud van uw tapijt

Vlekken verwijderen in uw tapijt

Heeft u tapijt in uw pand liggen? Dan is het belangrijk dat u het tapijt goed schoon houdt. Het wekelijks stofzuigen van het tapijt is echter niet voldoende. Het is belangrijk dat u de vloer ook regelmatig grondig reinigt. Zeker hardnekkige vlekken kunnen het tapijt flink ontsieren. Gelukkig biedt ChemDry Wouters de oplossing. Koop de speciale ‘ChemDry vlekkenblusser’ in onze webshop! Met deze vlekkenblusser zijn al de vlekken in uw tapijt binnen een handomdraai verleden tijd!

De vloeimethode

In de webshop van ChemDry Wouters vindt u verschillende producten die u kunt gebruiken om vlekken in uw tapijt aan te pakken. Wij verkopen bijvoorbeelde de ‘Chem-Dry Vlekkenblusser’ voor eenvoudige vlekken. Daarnaast kunt u de zogenaamde ‘ChemDry Grease and Oil Remover’ kopen. Dit vlekkenmiddel is speciaal ontwikkelt voor vlekken van vet en olie. De gebruiksaanwijzing is te vinden op de spuitbus.

Neem contact met ons op

Met deze handige schoonmaakproducten van ChemDry kunt u snel de vlekken uit uw tapijt verwijderen. Lukt het ondanks de vlekkenmiddelen niet om uw tapijt goed schoon te houden? Dan kunt u altijd nog contact met ons opnemen voor een grondige tapijtreiniging door onze vakmensen. Bel ons via 0481-50900 of mail naar info@chemdrywouters.nl. Tot slot kunt u ook het contactformulier op onze website invullen.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken