skip to Main Content
Schoon Staat Niet Altijd Gelijk Aan Gezond

Schoon staat niet altijd gelijk aan gezond

Is een schone omgeving altijd een gezonde omgeving?

Vanwege het coronavirus zijn we ons steeds meer bewust geworden van het belang van schoonmaken. Maar staat schoon ook gelijk aan gezond? Schoonmaakbedrijf Chemdry Wouters vertelt u er graag meer over.

Schijnveiligheid

Mensen zijn zich het afgelopen jaar meer bewust geworden van de aanwezigheid van virussen en bacteriën. Daardoor krijgt men de neiging om alle oppervlakken continu te desinfecteren. Wanneer een oppervlak op de correcte wijze wordt gedesinfecteerd, is er inderdaad geen virus of bacterie meer te bekennen. Maar zo’n schoon oppervlak is natuurlijk een walhalla voor nieuwe bacteriën. Daarnaast zorgt het desinfecteren voor een schijnveiligheid en is desinfectant in grote hoeveelheden niet goed voor onze gezondheid.

Een gezonde leefomgeving

Natuurlijk is het belangrijk dat ruimtes regelmatig worden schoongemaakt, maar daarnaast zijn ook voldoende frisse lucht en daglicht belangrijk voor een gezonde leefomgeving. Voor het schoonmaken van uw ruimte kunt u schoonmaakbedrijf Chemdry Wouters inschakelen. Neem gerust contact op en vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan. Dit kunt u doen door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook bellen via 0481-450900 of een mail sturen naar info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken