skip to Main Content
Zorg Voor Een Professionele Uitstraling Van Uw Bedrijfspand

Zorg voor een professionele uitstraling van uw bedrijfspand

De gevels van uw kantoorpand weer schoon?

De uitstraling van uw kantoorpand zegt veel over uw bedrijf. Gedurende de tijd vervuilt de buitenzijde van uw pand, waardoor uw pand niet meer de uitstraling heeft die u wenst. Het vervuilen gebeurt vaak ongemerkt. Lichtere stenen worden ieder jaar weer donkerder, zeker aan de kanten waar regen valt. Om uw pand weer de uitstraling te geven die u wenst, schakelt u de specialisten in van ChemDry Wouters. Wij gebruiken voor gevelreiniging technieken zoals hogedrukreiniging en softstralen.

Laat gelijk uw pand impregneren

Wij raden altijd aan om te impregneren, zeker bij lichte stenen. Hierdoor ontstaat er een waterafstotende beschermlaag op uw buitenmuur. Dit zorgt er dan ook voor dat vocht niet in uw muren kan trekken. Het impregneermiddel dat wij aanbrengen, dringt diep in de stenen door. Daarnaast blijft het impregneermiddel gegarandeerd 8 tot 10 jaar aanwezig. Voor steensoorten zoals kalkzandbreuksteen is impregneren zeer belangrijk. De reden hiervoor is dat dit poreuze stenen zijn die gemakkelijk vocht opnemen.

Gevelreiniging en impregneren door ChemDry Wouters

Is de buitenzijde van uw bedrijfspand vervuild? Laat dan gevelreiniging uitvoeren door onze specialisten. Wij kunnen dan gelijk de buitenzijde impregneren. Meer weten? Bel dan naar 0481-50900. Of stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl. Wij zorgen ervoor dat uw pand weer de uitstraling krijgt die u wenst.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken