skip to Main Content
Glazenwasser Voor Uw Kantoorpand

Glazenwasser voor uw kantoorpand

Glazenwasser voor uw kantoorpand

De meerwaarde van een ‘echte’ glazenwasser

Streeploos schone ramen. Altijd en ook op hoogte. Dat werpt een gegarandeerd een frisse blik op uw bedrijfspand of kantoor. Glasbewassing is een vak apart. Vooral als het gaat om moeilijk bereikbare raampartijen, zoals bij bedrijfsverzamelgebouwen en kantoren met hoogbouw. Lees hier meer over het belang van een professionele glazenwasser voor uw kantoorpand.

Traditionele manier van ramen lappen

Glasbewassing is een vak apart. Wij doen dit nog op de traditionele manier, zoals we van oudsher gewend zijn. Met ladder, inwasser, wisser, spons en trekker. En met respect voor het glas en de gevel.

Glazenwasser met telescoop en osmose water

Ramen op grotere hoogte wassen we met behulp van een telescopisch osmosesysteem. Veilig en efficiënt. De uitschuifbare steel met borstel reikt tot een hoogte van 15 meter. Hiermee kunnen we spoelen, borstelen en naspoelen. Dankzij het osmosewater drogen de ramen zelfs bij zonnig weer streeploos op.

Veilige glasbewassing met hoogwerker

Ramen op zeer grote hoogte wassen we met behulp van een hoogwerker. Dat is wel zo veilig en vertrouwd. En het resultaat is er niet minder om.

Glazenwasser voor uw kantoorpand nodig?

Neem contact op met ChemDry Wouters voor een professionele glazenwasser voor uw kantoorpand via 0481-450900, of info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken