skip to Main Content
Zo Reinigt U Een Bureaustoel

Zo reinigt u een bureaustoel

Uw bureaustoel opfrissen

Onze bureaustoel gebruiken we haast dagelijks, maar hoe vaak maakt u deze nu echt grondig schoon? Helaas slaan we dit meubelstuk nog vaak over in de dagelijkse schoonmaak. Zonde, want het schoonmaken van uw bureaustoel is niet moeilijk! Lees hieronder hoe u in 3 simpele stappen uw eigen bureaustoel kunt opfrissen.

Stap 1: Stofvrij maken

De eerste stap is om uw bureaustoel stofvrij te maken. Dit kunt u doen met een krachtige stofzuiger of een compressor. Zorg ervoor dat u alle delen van het textiel goed meeneemt, zodat deze na afloop geheel stofvrij zijn.

Stap 2: Reiniging

Na de stofzuiger is het tijd voor de volgende stap: de reiniging. Bespuit met een bekledingreiniger de gehele zitting en rugleuning. Wrijf het reinigingsmiddel vervolgens goed in met een borstel en laat even intrekken.

Stap 3: Droogmaken & nabehandelen

Nu kunt u de bureaustoel droogmaken met een waterstofzuiger. Vocht en vuil verdwijnen zo uit de delen die u heeft behandeld. Behandel daarna de rest van de bureaustoel met een cockpit spray of een sopje. Smeer bewegende delen nog even in met wat vet, en voilá, uw bureaustoel is weer helemaal spik en span!

Een professional inschakelen

Wilt u het schoonmaken van uw bureaustoel liever overlaten aan een professional? Of heeft u een kantoor vol met bureaustoelen? Dan kunt u het beste een schoonmaakbedrijf inschakelen. Een specialist heeft de juiste kennis in huis en heeft alles in een handomdraai klaar. Neem gerust contact op met ChemDry Wouters en vraag vrijblijvend naar een offerte.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken