skip to Main Content
Hoe Werkt Brandvertragend Impregneren?

Hoe werkt brandvertragend impregneren?

Pand brandvertragend impregneren

Bij ChemDry Wouters kunt u terecht voor het brandvertragend impregneren van uw bedrijfspand. In dit blog vertellen we meer over dit proces en wat het precies inhoudt.

Waarmee zullen we impregneren?

Wanneer we objecten brandvertragend impregneren, maken we gebruik van een speciaal impregneermiddel gemaakt op het brandproces te vertragen en vlamoverdracht te voorkomen of verminderen. Alle objecten in een pand zijn op de een of andere manier poreus, wat betekent dat er kleine openingen zijn waarin zuurstof aanwezig is. Dit is een van de elementen die nodig zijn voor brand. De brandvertragende impregneermiddelen gaan in die kleine openingen zitten en vervangen het zuurstof. Omdat het middel niet brandbaar is, kan de stof veel minder eenvoudig vlam vatten.

Wat is brandvertragend impregneren?

Wanneer we een pand brandvertragend impregneren, gaat het vooral om gordijnen en andere textielstoffen. We beginnen met het grondig reinigen van de objecten die we gaan impregneren. Vervolgens sproeien we ze in met onze brandvertragende producten. Wanneer we klaar zijn met dit proces, ontvangt u een certificaat dat de textielstof brandvertragend geïmpregneerd is.

Vrijblijvende offerte voor brandvertragend impregneren

Wilt u uw bedrijfspand ook veiliger maken en brandvertragend laten impregneren? Neem dan contact op met ChemDry Wouters voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site, telefonisch via 0481-450900 of stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken