skip to Main Content
Kantoorramen Laten Wassen

Kantoorramen laten wassen

Glasbewassing bij bedrijven; een vak apart!

Heeft u een bedrijf dat u er graag representatief wilt laten uitzien? Dan is het zeker nu in de zomertijd weer nodig om uw ramen te laten wassen. Zo weet u zeker dat uw pand er van binnen en van buiten schoon, fris en verzorgd uitziet. Zeker als de zon weer vaker uitbundig door de ruiten gaat schijnen. Los daarvan is het voor iedereen gewoon prettig en fijn om door schone ramen naar buiten te kunnen kijken. Uw gasten en personeel zien zo ook dat uw onderneming een verzorgde indruk maakt. En dat stelt iedereen zeer op prijs!

Glasbewassing professioneel uitbesteden

Als bedrijfseigenaar is ramen lappen hoogstwaarschijnlijk niet uw dagelijkse bezigheid. Bovendien is het streeploos wassen en schoonmaken van de beglazing van bedrijfspanden best intensief werk en ook echt een serieus vak. Chem Dry Wouters biedt u met professionele glasbewassing een totaaloplossing waarmee uw kantoorramen altijd glashelder zijn. Op een veilige en effectieve manier geven we uw pand de representatieve uitstraling die het verdient Bovendien hebben wij professioneel materieel om de glasbewassing van elk gebouw vakkundig te kunnen uitvoeren, zoals telescoopbewassing of hoogwerkers in.

Neem contact op voor professionele glasbewassing

Wilt u de ramen laten wassen van uw bedrijf? Neem contact op via 0481-450900 of stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken