skip to Main Content
Veilig En Efficiënt Graffiti Laten Verwijderen

Veilig en efficiënt graffiti laten verwijderen

Pittige klus, maar met goed resultaat

Het is weer voorjaar. Veel mensen gaan lekker thuis aan de slag met de grote voorjaarsschoonmaak. Tijd dus ook voor een grondige schoonmaak op kantoor. Fijn die bladerige herfst en stoffige winter wegpoetsen. Maar vergeet daarbij niet ook gevels aan de buitenkant van uw bedrijf te controleren op de aanwezigheid van ongewenste graffiti. Wat lelijke zogenaamde kunst trekt uw bedrijfspand in aanzien flink naar beneden. ChemDry Wouters kan u hier prima mee helpen. Wij zijn een ervaren en gespecialiseerde graffiti verwijderaar!

Veilige en doeltreffende reiniging

Graffiti verwijderen kunt u met een gerust hart uitbesteden aan ChemDry Wouters. Wij zijn gespecialiseerd in effectieve verwijdering van onder andere graffiti. Wij verwijderen deze zogenaamde kunst van vrijwel elke ondergrond. Daarbij zorgen wij er niet alleen voor dat de ondergrond schoon is, maar ook daadwerkelijk schoon blijft. Door het gebruik van verschillende schoonmaaktechnieken maken wij uw gevels doeltreffend schoon om er aansluitend een goede beschermende laag op aan te brengen, zodat graffiti spuiten daarna niet meer loont.

Neem contact op voor professioneel graffiti verwijderen

Wilt u dat wij bij u professioneel graffiti van de gevels verwijderen? Neem contact op via 0481-450900 of stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken