skip to Main Content
3 Praktische Meubel Schoonmaaktips

3 praktische meubel schoonmaaktips

Meubel schoonmaaktips van de specialist

U wilt er natuurlijk voor zorgen dat uw pand hygiënisch is, en dat het er netjes en representatief uitziet. Zowel aan de buiten- als aan de binnenkant. Niet alleen voor uw werknemers, maar ook wanneer u klanten over de vloer heeft. Daarom is het belangrijk om de meubels in het pand goed schoon te houden. In dit blog geeft ChemDry Wouters 3 praktische meubel schoonmaaktips.

Leren meubels schoonmaken

In veel panden zien we leren meubels. Die zien er prachtig strak en modern uit. Maar het is ook belangrijk om de meubels goed te onderhouden. Voor het onderhoud van leer is het vooral belangrijk om het goede product te gebruiken. Hiervoor moet u weten met welke soort leer u te maken heeft. Voor de ene soort moet namelijk een heel ander schoonmaakmiddel gebruikt worden dan voor de andere soort. Gedekverfd leer is de meest verkochte leersoort in Nederland. Meubels van deze leersoort kunt u gemakkelijk schoonmaken met azijn en water. Het is dan wel belangrijk dat u het water en de azijn over gelijke delen te verdelen, en niet te schrobben maar rustig te werk te gaan. Voor hardnekkige vlekken kan groene zeep de uitkomst bieden.

Stoffen meubels schoonmaken

Staan er in uw pand juist stoffen meubels? In dat geval is onze grootste tip om de vlek eerst te behandelen met afwasmiddel. Het is zeker niet nodig om allerlei dure middeltjes aan te schaffen wanneer u stoffen meubels wilt reinigen. We raden aan om de vlek te behandelen met een zachte spons. Die maakt u nat, maar niet helemaal doorweekt. Let wel op dat u het resultaat van de schoonmaakbeurt pas goed ziet wanneer het stof gedroogd is.

Het juiste reinigingsproduct

Zoals u wellicht gemerkt heeft, is het bij leren en stoffen meubels vooral belangrijk dat u de juiste middelen gebruikt. Er zijn huis-tuin-en-keuken-middeltjes die u kunt gebruiken om de meubels schoon te maken. Maar wanneer u de klus echt goed wilt aanpakken, is het vaak verstandiger om gespecialiseerde reinigingsproducten te gebruiken. De specialist van ChemDry Wouters geeft u hierover graag persoonlijk advies. Nog beter: we kunnen de klus helemaal van u uit handen nemen. Neem hiervoor gerust contact op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Hulp van de specialist van ChemDry Wouters

Wilt u er zeker van zijn dat uw meubels er altijd netjes uitzien en goed schoon zijn? Of heeft u hardnekkige vlekken in de meubels en wilt u ze grondig laten reinigen? Neem dan contact op met ChemDry Wouters. Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte voor het reinigen van de meubels. U kunt ons via het contactformulier hier op de site bereiken, door te bellen naar 0481-450900 of stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken