skip to Main Content
Uw Houten Vloer Laten Impregneren

Uw houten vloer laten impregneren

Uw houten vloer laten impregneren

Heeft u in uw pand een prachtige houten vloer liggen? En wilt u deze optimaal beschermen tegen invloeden van buitenaf? Dan raden wij aan om de vloer te laten impregneren. Naast het reinigen van vloeren kunt u ChemDry Wouters ook inschakelen voor het impregneren van de vloer. Wilt u meer te weten komen over het impregneren van een houten vloer? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

De vloeimethode

Een houten vloer staat prachtig in vrijwel iedere ruimte, maar vergt ook behoorlijk wat onderhoud. Zeker in een bedrijf of instelling waar intensief gebruikt wordt gemaakt van de vloer, moet er veel worden gedaan om de vloer in topconditie te houden. Wilt u uw houten vloer optimaal beschermen? Dan is het impregneren van de vloer de oplossing. De vakmensen van ChemDry zullen eerst uw houten vloer reinigen en vervolgens impregneren. Een geïmpregneerde vloer is goed beschermd tegen het indringen van water en vuil. Uw vloer blijft hierdoor een stuk langer mooi en heeft minder onderhoud nodig.

Neem contact met ons op

Wilt u de vakmensen van ChemDry Wouters inschakelen voor het impregneren van uw houten vloer? Of heeft u nog vragen over onze werkwijze? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0481-50900 of een e-mail te sturen via info@chemdrywouters.nl. Tot slot kunt u ook het contactformulier op onze website invullen.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken