skip to Main Content
Graffiti Verwijderen, Hoe Werkt Dat Precies?

Graffiti verwijderen, hoe werkt dat precies?

3 manieren om graffiti te verwijderen

Is de gevel van uw bedrijfspand gevandaliseerd met graffiti. Dat is vervelend, want graffiti is zeer lastig te verwijderen. Gelukkig kent ChemDry Wouters als specialist in graffiti verwijderen de beste manieren om het weg te krijgen (en om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst makkelijker gaat). Graffiti kan op drie manieren verwijderd worden. Wij vertellen er meer over!

Stoomcleanen

Het verwijderen van graffiti door middel van stoomcleanen is een veelgebruikte metthode. Er wordt dan gebruik gemaakt van water dat verhit wordt tot wel 150°C. Met hoge druk wordt dit water tegen de vervuilde gevel gespoten, wat ervoor zorgt dat de graffiti oplost. Het is een makkelijke manier om de graffiti te verwijderen, maar de methode kan niet altijd toegepast worden. Dat komt omdat sommige graffiti te sterk is om op deze manier verwijderd te worden.

Speciale reinigingsmiddelen

Wanneer de graffiti te sterk is om te verwijderen met stoomcleanen, kunnen er speciale reinigingsmiddelen gebruikt worden. Vooral wanneer meerdere lagen graffiti over elkaar gespoten zijn of wanneer het gaat om hardnekkige verf, is deze manier heel effectief. Maar er zijn ook nadelen. Zo kunnen chemische reinigingsmiddelen schadelijk zijn voor het milieu, en kunnen ze bovendien de gevel van uw pand aantasten.

Specialistisch werk: stralen

Voor het verwijderen van de meest hardnekkige graffiti, schakelt u de specialisten van ChemDry Wouters in. Dan zullen we de graffiti verwijderen door middel van stralen. Een straalmiddel van zand of fijne steentjes wordt toegevoegd aan water dat op de muur gespoten wordt. Wij raden u niet aan om deze methode zelf te gebruiken, omdat het bij verkeerd gebruik de gevel aantast. Onze specialisten weten ze precies hoe ze de graffiti weg kunnen stralen zonder hierbij schade aan te richten.

Schakel hulp in

Wanneer u de graffiti grondig wilt laten verwijderen, moet u daarvoor de hulp inschakelen van een specialist. ChemDry Wouters is die specialist. Neem contact met ons op, en we reinigen niet alleen uw gevel, maar behandelen hem ook zodat hij in de toekomst makkelijker schoon te maken is! Vul hier op de site het contactformulier in, bel 0481-450900 of stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl. Wij gaan bij u aan de slag om graffiti grondig te verwijderen!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken