skip to Main Content
Laat Uw Sanitair Reinigen En Houd De Vakantiegangers Tevreden

Laat uw sanitair reinigen en houd de vakantiegangers tevreden

Niets is zo vervelend op vakantie of tijdens een dagje uit als smerig sanitair. Al was de hele reis of de dagbesteding nog zo gezellig, de hele stemming zwaait om als de toiletten van een vakantiepark, bioscoop, pretpark of hotel vies zijn. Het is dan ook heel belangrijk deze, zeker in de drukste periode, veelvuldig en uitvoerig te laten reinigen. De specialisten van ChemDry Wouters doen dit graag voor u. Lees verder om te ontdekken welke reinigingsmethoden er zoal zijn voor sanitair. Of schakel ons direct in om uw sanitair te reinigen.

Informatie over het reinigen van sanitair

Er zijn grofweg gezegd twee soorten reiniging voor sanitaire ruimtes. De doorsnee, ‘optische’ reiniging en de periodieke, grondige ‘hygiënische’ reiniging. Eerstgenoemde kan beschouwd worden als hetgeen ook onder het huishouden behoort. Een toiletborstel door de wc pot halen en een doekje over de bril. Deze vorm van reinigen mag op het oog afdoende zijn, toch is het raadzaam enkele malen per jaar te kiezen voor een grondige reiniging. Denk aan de tegels, de voegen ertussen en het sanitair zelf. Zo garandeert u uw medewerkers, bezoekers, en daarmee al die vrolijke vakantiegangers, het comfort en de hygiëne die zij verdienen.

Uw specialist in sanitair reinigen

Kortom, als u zoekt naar een professional in het reinigen van uw sanitair, zowel voor regelmatige als speciale klussen, is ChemDry Wouters uw ideale partner. Schakel ons in via 0481-450900 en wij komen spoedig uw sanitair reinigen.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken