skip to Main Content
Als Siergrind Veelvuldig Belopen Wordt

Als siergrind veelvuldig belopen wordt

Een siergrind vloer in uw pand is een erg verstandig besluit. U haalt daarmee een stukje natuur naar binnen. Zeker nu de zon steeds meer schijnt, willen mensen het liefst voortdurend naar buiten. Kan dit niet, omdat er bijvoorbeeld gewerkt moet worden op kantoor? Dan biedt siergrind u alsnog die stevigheid, natuurlijkheid en charme van het buitenleven. Maar hoe vaker er over deze vloer gelopen wordt, hoe grondiger het reinigen moet zijn. Hier kan ChemDry Wouters u bij helpen. Schakel ons in om uw vloer van siergrind te reinigen.

De geschiedenis van siergrind

Siergrind is niet voor niets zo populair. Het is een stevige, klassieke en goed te onderhouden vloerbedekking. Al in de tijd van de Romeinen en de Grieken werden al kiezelstenen als vloerbedekking gebruikt. Later volgden de mozaïekvloeren, waarmee de kiezelsteen verfijnd werd om te gebruiken in vloeren. Deze verfijning was een mooie afspiegeling van de rijkdom en aristocratie van de eigenaren van deze luxe vloerbedekking. Nu, eeuwen later, is diezelfde kiezelsteen de inspiratiebron voor de vloer van siergrind. Zowel de warme kleur als de prettige korrelgrootte zorgt voor een stijlvolle afwerking. Het reinigen van deze vloer moet niet onderschat worden. Schakel daarvoor ChemDry in.

Uw specialist in siergrind reinigen

Onze specialisten kunnen uw vloer vakkundig reinigen. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 0481-450900. ChemDry Wouters is uw professionele partner als het gaat om siergrind reinigen.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken