skip to Main Content
Preventieve Kantoorschoonmaak Voor Corona

Preventieve kantoorschoonmaak voor corona

Manieren om COVID-19 te bestrijden

Corona vormt nog steeds een groot risico in Nederland en vrijwel overal ter wereld. Het is daarom verstandig om op plekken waar de kans op verspreiding hoog is, preventieve maatregelen te nemen. Een van de manieren is door het preventief schoonmaken van uw kantoor of bedrijfspand. Kantoren zijn plekken waar veel mensen samenkomen en, ongeacht de 1,5 meter maatregelen, is er toch een grote kans op verspreiding. In dit blog vertelt ChemDry Wouters u meer over het desinfecteren van uw pand. Welke manieren worden er toegepast om COVID-19 in uw kantoor te bestrijden? Wij geven u graag een aantal tips. Daarnaast geven wij u meer informatie over een professionele corona schoonmaak.

Zelf aan de slag gaan met desinfecteren

Gaat u zelf aan de slag met het desinfecteren van uw kantoor of bedrijfspand? Dan zijn er een aantal punten waarvan u op de hoogte moet zijn. Zo weet men nog niet exact welke producten werkzaam zijn tegen COVID-19. Wel is het algemeen aangenomen dat alle desinfectiemiddelen met een virusclaim kunnen worden ingezet om het coronavirus te bestrijden. Daarnaast kunt u er vanuit gaan dat oppervlakken die veel worden aangeraakt de grootste kans op besmetting geven. Denk bijvoorbeeld aan deurklinken, toiletknoppen en toetsenborden. Zorg er dus voor dat deze oppervlakken goed worden gereinigd, het liefst tweemaal per dag.

Schoonmaakmiddelen om te reinigen

Voor het reinigen en desinfecteren van uw pand kunt u verschillende producten gebruiken. Start met het schoonmaken van het oppervlak met een schoonmaakmiddel. Welk schoonmaakmiddel u het best kunt gebruiken, hangt af van het oppervlak dat u reinigt. Vervolgens kunt u aan de slag gaan met desinfectiemiddelen. Deze middelen zijn speciaal bedoeld voor het bestrijden van bacteriën en virussen. Zorg ervoor dat het desinfectiemiddel een toelatingsnummer van het Ctgb heeft. Een andere manier om het oppervlak te desinfecteren is door middel van een desinfectiedoekje. Hiermee kunt u in een handbeweging zowel schoonmaken als desinfecteren. Deze doeken drogen echter snel uit, waardoor ze niet meer te gebruiken zijn.

Schakel de hulp van een professional in

Laat u het preventief schoonmaken van uw kantoor in verband met corona liever over aan professional? Dan kunt u rekenen op ChemDry Wouters. Wij helpen u graag met de professionele reiniging van uw kantoor of pand. Wij maken gebruik van de juiste middelen en materialen, zodat u de kans op verspreiding van het virus via de oppervlakken in uw pand tot een minimum kunt beperken. Voor meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar 0481-450900 of te mailen via info@chemdrywouters.nl. Wij maken dan graag een afspraak met u voor het preventief schoonmaken i.v.m. corona.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken