skip to Main Content
Is Chemisch Reinigen Milieuonvriendelijk En Gevaarlijk?

Is chemisch reinigen milieuonvriendelijk en gevaarlijk?

Uw specialist in chemisch reinigen

Sommige objecten en elementen worden pas echt goed schoon als ze chemisch gereinigd worden. Maar chemisch reinigen klinkt u misschien wat drastisch en milieuonvriendelijk in de oren. Laat onze specialisten u het tegendeel bewijzen. Schakel ons vandaag nog in en laat ons geheel zuiver en veilig chemisch reinigen.

Wij maken geen gebruik van schadelijke middelen en methoden

Als u ons inschakelt om iets chemisch te reinigen, dan verzekeren wij u dat we geen gebruik maken van schadelijke schoonmaakmiddelen en -methodes. Chemisch reinigen kan bijvoorbeeld ook met behulp van koolzuurbelletjes. Deze methode is juist zeer milieuvriendelijk omdat er vrijwel geen water voor nodig is. De koolzuurbelletjes weken vuil los van bijvoorbeeld uw gestoffeerde meubels. Hierdoor komt het vuil naar de oppervlakte waar we het eenvoudig kunnen opzuigen met onze speciale machine. Dit zorgt voor een zuivere, schadevrije en zeer grondige schoonmaak.

Schakel ons in om chemisch te reinigen

Bent u er van overtuigd chemisch reinigen echt niet zo gevaarlijk hoeft te zijn als vaak gedacht wordt? Bel naar 0481-50900, mail naar info@chemdrywouters.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier, als u een object of element chemisch wilt laten reinigen door ons.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken