skip to Main Content
Dit Is De Beste Tijd Om Uw Gevel Te Laten Reinigen

Dit is de beste tijd om uw gevel te laten reinigen

Het voorjaar is dé tijd om uw gevel te laten reinigen

De herfst en winter zijn weer voorbij. De meesten zullen daar blij mee zijn, want dat betekent dat het buiten weer wat warmer wordt. Meer zon en minder neerslag. Dit is ook voor uw gevel goed. Door de vele neerslag spoelt er namelijk veel vuil op uw gevel. De stenen krijgen een steeds donkere kleur. Om ervoor te zorgen dat uw gevel er toch goed uit blijft zien en in optimale staat blijft, kunt u uw gevel daarom het beste laten reinigen in het voorjaar. ChemDry Wouters vertelt u hier graag meer over.

Gevelreiniging in het voorjaar

Het voorjaar is dé tijd voor gevelreiniging. Uw gevel is namelijk door de vele regenbuien in de afgelopen maanden sterk verkleurt. Zeker wanneer u lichte stenen heeft, zult u het verschil goed zien. Dankzij gevelreiniging ziet uw gevel er weer fris uit en bent u klaar voor het warme weer dat komen gaat!

Het hele jaar door een prachtige gevel

Of het nu zomer, herfst, winter of lente is, u doet er altijd goed aan om uw gevel goed bij te houden. U voorkomt hierdoor dat uw gevel straks niet meer in de oorspronkelijke staat terug te krijgen is. Wanneer u niets aan uw gevel laat doen, zal deze door de regen steeds meer en meer verkleuren.

Hoe wij uw gevel reinigen

Gevelreiniging laat u het beste over aan de specialisten van ChemDry Wouters. Wij zorgen ervoor dat uw pand snel weer verschoond is van al het vuil. Het reinigen van uw gevel doen wij in drie stappen:

  • We maken een vrijblijvende offerte voor u op.
  • We reinigen de gevel zoals overeengekomen.
  • Eventueel/indien gewenst worden de gevels geïmpregneerd.

Waarom uw gevel impregneren?

Het schoonste effect bereikt u door uw gevel geheel te laten impregneren. Impregneren zorgt namelijk voor een waterafstotende beschermlaag. Hierdoor kan het vocht niet in uw gevel trekken en zal uw gevel minder snel verkleuren. Het impregneermiddel dringt diep in de stenen. Zo wordt een optimaal resultaat bereikt. Bovendien kunt u lang van een schone gevel genieten, want het impregneermiddel doet gegarandeerd 8 tot 10 jaar zijn beschermende werk!

Gevelreiniging door ChemDry Wouters

Wilt u uw gevel laten reinigen? Dan is het voorjaar dé tijd om dit te doen. Maar ook als u in de zomer, herfst of in de winter uw gevel wilt laten impregneren, kunt u bij ons terecht. Neem voor grondige gevelreiniging contact op met ChemDry Wouters, de schoonmaakspecialist! Bel naar 0481 450 900, stuur een e-mail naar info@chemdrywouters.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u contact met ons opnemen.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken