skip to Main Content
5 Redenen Waarom U Graffiti Zou Moeten Verwijderen

5 redenen waarom u graffiti zou moeten verwijderen

Waarom graffiti verwijderen?

U komt bij uw bedrijfspand aan en ziet dat uw pand volgespoten is met graffiti. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten. Ook al is graffiti in haar puurste vorm een kunst, u wilt niet dat het schade brengt aan uw pand. Of dit nu een winkel- of kantoorpand is. En dat is logisch. Maar naast dat graffiti uw pand beschadigd, zijn er meer redenen om graffiti tekeningen op uw pand te verwijderen. ChemDry Wouters geeft u 5 redenen waarom u graffiti zou moeten verwijderen. Lees snel verder.

Schade aan het pand

Het opzettelijk en wederrechtelijk vernielen, beschadigen, onbruikbaar maken of wegmaken van een goed dat geheel of ten dele aan een ander toebehoort, dat is vandalisme. Wanneer u zonder hier akkoord voor te hebben gegeven graffiti op uw pand aantreft, is dit dus illegaal. Uw pand is opzettelijk beschadigd of onbruikbaar gemaakt. En nu moet u de graffiti verwijderen om uw pand weer op te knappen.

Graffiti verwijderen neemt uw ergernis weg

Hoewel sommige mensen graffiti als kunst zien, is graffiti op uw bedrijfspand een grote vorm van ergernis. De overlast die u hiervan kunt hebben kan enorm zijn. Door de graffiti te verwijderen, verdwijnt uw ergernis.

Een gloednieuw resultaat

Door de graffiti te verwijderen, ziet uw pand er weer mooi uit. Mits u het graffiti verwijderen overlaat aan de experts van ChemDry Wouters. Graffiti verwijderen vraagt om vakmanschap. Als u hier zelf mee aan de slag gaat, is de kans dat u het probleem erger maakt relatief groot. Voor vrijwel iedere ondergrond, weten wij een juiste reiniging toe te passen die een gloednieuw resultaat oplevert. Wij maken de ondergrond van uw pand schoon en zorgen ervoor dat deze schoon blijft!

Graffiti in de toekomst voorkomen

Door de graffiti te verwijderen ziet uw pand er weer als nieuw uit. Maar u wilt niet dat u over een tijdje weer het slachtoffer wordt van nieuw vandalisme. Daarom raden wij u aan om naast een doeltreffende reiniging ook een beschermende laag aan te laten brengen. Mocht er dan nog eens graffiti op uw pand gespoten worden, dan kunnen wij dit sneller en goedkoper verwijderen.

Betere indruk op klanten

Een bedrijfspand dat onder de graffiti zit, oogt een stuk minder professioneel. Als uw klanten dat zien, zullen zij een verkeerde indruk van uw bedrijf krijgen. Ook daarom is het belangrijk dat u de graffiti verwijderd. Een mooi bedrijfspand is hét visitekaartje van uw bedrijf.

Contact met ChemDry Wouters

Wij komen graag bij u langs om de graffiti op uw pand te verwijderen. Naast dat wij graffiti bij bedrijfspanden verwijderen, doen wij dit ook bij woningen. De kosten om graffiti te verwijderen zijn doorgaans ook aanzienlijk. Bel naar 0481 450 900 of mail naar info@chemdrywouters.nl om een afspraak met ons te maken voor graffiti verwijderen. Een bericht sturen via het contactformulier kan ook.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken