skip to Main Content
Glasbewassing Voor Passagiersvaarten

Glasbewassing voor passagiersvaarten

Glazen wassen op passagiersvaarten

U staat er misschien niet altijd bij stil als het gaat over passagiersvaarten zoals reizen met een cruiseschip, maar glasbewassing voor passagiersvaarten is een zeer specialistisch karwei waar de nodige expertise voor is vereist. Bent u de eigenaar van een cruiseschip of een vloot? Of bent u in het bezit van een jacht of vloot? ChemDry Wouters vertelt u hier graag meer over de essentiële en speciale manier van reinigen die dan om de hoek komt kijken.

Glasbewassing voor passagiersvaarten

Als u een cruiseschip heeft waarmee u passagiers vervoert, dan verkoopt u natuurlijk een ervaring. U wilt dat uw passagiers optimaal kunnen genieten van al het moois dat er langs en in het water voorbij komt. In dat geval zijn schone ruiten essentieel. Die zorgen er immers voor dat het uitzicht perfect is. Niet alleen moeten de ruiten daarvoor gewassen worden, ze moeten zelfs periodiek gewassen worden om ervoor te zorgen dat het uitzicht ook optimaal blijft.

Verdere reiniging van passagiersvaarten

Een cruiseschip of een andere passagiersvaart gaat uiteraard verder dan alleen schone ruiten. Naast glas dient ook de rest van het interieur en exterieur spic en span te zijn. Een professional zal er dan ook altijd voor zorgen dat uw schip een gastvrije, schone en frisse uitstraling heeft. Denk hierbij aan het dweilen en stofzuigen van vloeren en het afstoffen van oppervlaktes. Daarnaast is ook meubelreiniging van belang. Denk hierbij aan het reinigen van tafels, stoelen en banken, maar ook matrassen en sanitaire ruimtes. Alles om ervoor te zorgen dat de vaartocht fantastisch wordt.

ChemDry Wouters is uw specialist

Heeft u een cruiseschip of een vloot? Wilt u passagiers een optimale ervaring bezorgen? Schakel dan de professionals van ChemDry Wouters in voor glasbewassing en verdere reiniging van uw passagiersvaart. Bij ons bent u verzekerd van de volgende voordelen:

  • Altijd deskundig advies
  • Scherpe prijzen
  • Uitsluitende gebruik van milieuvriendelijke producten
  • Een schoonmaakbedrijf dat veel kennis in huis heeft
  • Een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf

Maak direct een afspraak

Wilt u een ervaren professional voor glasbewassing voor passagiersvaarten? Neem dan vandaag nog contact op met ChemDry Wouters voor een offerte op maat. Of maak direct een afspraak. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@chemdrywouters.nl. Of neem telefonisch contact met ons op door te bellen 0481-450900. De schoonmaakspecialisten van ChemDry Wouters staan voor u klaar.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken