skip to Main Content
De Dag Van De Schoonmaker

De Dag van de Schoonmaker

Vandaag: De Dag van de Schoonmaker! Schoonmaken is altijd belangrijk, maar in de afgelopen maanden is in heel Nederland het besef nog meer naar voren gekomen hoe belangrijk onze medewerkers zijn! Wij zijn zeer trots op de getoonde inzet en zeker de flexibiliteit. Het doet ons goed te zien dat zij zich met ziel en zaligheid inzetten bij onze opdrachtgevers.

Op zondag 15 maart publiceerde de rijksoverheid een overzicht van de cruciale beroepen tijdens COVID-19-uitbraak, het coronavirus. Wanneer ook de schoonmaak aan deze lijst wordt toegevoegd, wordt weer eens duidelijk hoe belangrijk de dagelijkse inzet van de schoonmaker is. Méér dan eens is er nu het bewijs dat schoonmaak ertoe doet en dat iedere schoonmaker trots mag zijn over hoe betekenisvol zijn/haar werk is.

Juist nu het coronavirus zo’n impact maakt, realiseren we ons als geen ander dat hygiëne van cruciaal belang is. De schoonmaker maakt altijd al het verschil, maar zeker in deze tijd. Dat beseffen gelukkig steeds meer mensen.

Zonder onze schoonmakers komt onze hygiëne in gevaar en zijn we vatbaarder voor besmettingen. Laten we samen het gevecht aangaan. Samen kunnen wij dit overwinnen en zorgen dat we er snel bovenop komen.

Nogmaals, wij zijn enorm trots op onze schoonmakers!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken