skip to Main Content
Zorg Voor Een Goede Uitstraling Van Uw Bedrijfspand

Zorg voor een goede uitstraling van uw bedrijfspand

Representatief voor uw bedrijf

Als ondernemer weet u vast en zeker dat de uitstraling van uw bedrijfspand een belangrijk onderdeel is van de identiteit van uw organisatie. Vooral wanneer u regelmatig klanten over de vloer heeft, is de uitstraling van uw bedrijfspand zeer belangrijk. Veel ondernemers kiezen er dan al voor om periodiek een grondige reiniging te laten ondernemen door de specialisten van ChemDry Wouters. Wij vertellen graag meer over de werkzaamheden die wij uitvoeren.

Grondige glasbewassing

Vuile ramen vallen altijd meteen op. Niet alleen voor de uitstraling van het bedrijfspand zijn schone ramen belangrijk, maar ook vanuit binnen ziet het er veel netter uit als de ramen goed schoongemaakt zijn. Wij gebruiken speciale technieken voor de glasbewassing. Zo gebruiken we osmose water dat uit zichzelf al een reinigende werking heeft.

Specialistische gevelreiniging

Groene aanslag, aantasting door weersomstandigheden of vuil als roet op de gevel heeft geen positief effect op de uitstraling van uw bedrijfspand. Toch komt het bij veel gebouwen voor. Daarom gaan we van Chem-Dry aan de slag met een specialistische gevelreiniging. De gevel kunnen wij tevens meteen impregneren, waardoor het water en vuilafstotend wordt. Zo is het onderhoud van de gevel veel gemakkelijker.

Graffiti verwijderen

Bent u het slachtoffer geworden van vandalisme en is er graffiti op uw gebouw gespoten? Twijfel niet om onze hulp in te schakelen. Wij verwijderen de graffiti vakkundig. Dit doen we met speciale apparatuur die de ondergrond goed reinigt zonder deze hierbij te beschadigen. Of we werken met turbostralen of hogedrukapparatuur hangt af van het type ondergrond. Echter werken we wel altijd met een verantwoord en veilig reinigingsmiddel.

De uitstraling van uw bedrijfspand

Wilt u de uitstraling van uw bedrijfspand ook verbeteren met glasbewassing, gevelreiniging of het verwijderen van graffiti? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. De experts van ChemDry Wouters gaan vol enthousiasme aan de slag en verzorgen een schitterende uitstraling van uw bedrijfspand!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken