skip to Main Content
Brandvertraging In Uw Bedrijf; Om Grote Ongelukken Te Voorkomen

Brandvertraging in uw bedrijf; om grote ongelukken te voorkomen

Brandvertraging, de echte ondernemer heeft het voor elkaar

We hebben de grote brand in de Notre-Dame in Parijs nog op het netvlies staan. U moet er als ondernemer toch niet aan denken! Brand is een zeer ingrijpende gebeurtenis met grote gevolgen. De brand in Parijs is natuurlijk niet te vergelijken met wat er in uw bedrijf kan gebeuren. Maar wat in alle gevallen geldt: voorkomen is betere dan genezen! Een brandje zit in een klein hoekje. Maar u kunt wel voorkomen dat een klein brandje een grote brand wordt met alle gevolgen van dien. Met andere woorden: u moet er wel aan denken!

Neem uw verantwoordelijk als ondernemer

U kunt niet alles in de hand hebben. Maar brandpreventie is wel een heel belangrijke stap om uw bedrijf van een grote ramp te behoeden. Ook voor het voorkomen van brand bent u namelijk verantwoordelijk. De brandweer ziet er op toe of uw pand brandveilig is en of u de juiste stappen hebt ondernomen om brand te voorkomen. Voor u als ondernemer staat het welzijn uw personeel en klanten toch voorop?

Afspraak maken voor brandvertraging

Wilt u meer weten over brandvertraging? Maak dan een afspraak met de specialisten van ChemDry Wouters. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0481-50900. Stuurt u liever een e-mail? Mail dan naar info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken