skip to Main Content
De Specialist In Graffiti Verwijderen

De specialist in graffiti verwijderen

Wij maken uw pand weer helemaal schoon

Is de gevel van uw bedrijfspand besmeurd met graffiti? Dan heeft u specialistische hulp nodig. ChemDry Wouters weet precies hoe ze de graffiti moet verwijderen zónder de gevel te beschadigen. Ook weten wij het beste welke methode en middelen we moeten gebruiken voor welke ondergrond.

Tientallen jaren ervaring

Wist u dat wij al sinds 1991 actief zijn in de schoonmaakbranche? En dat wij altijd nieuwsgierig blijven naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van reiniging en onderhoud? Wij hebben hierdoor heel veel ervaring met allerlei soorten vuil en allerlei soorten materialen. Daarom weten onze vaklui precies hoe ze graffiti van uw muren afkrijgen zonder de muren zelf te beschadigen. Wij maken altijd gebruik van water, via turbostralen of met de hogedrukspuit, en een onschadelijk reinigingsmiddel. Zo weten wij zeker dat wij uw pand weer in de originele staat kunnen terugbrengen.

Wij helpen u graag

Wilt u dus zo snel mogelijk af van die lelijke tekens op uw pand? Vraag ons dan snel om een vrijblijvende offerte via 0481-450900 of stuur een email naar info@chemdrywouters.nl. ChemDry Wouters: gespecialiseerd in het verwijderen van elk soort vuil, dus ook graffiti.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken