skip to Main Content
Zonnepanelen Reiniging Voor Optimaal Rendement

Zonnepanelen reiniging voor optimaal rendement

Behoud een optimaal rendement

Heeft u zonnepanelen op uw bedrijfspand laten installeren? Dan wilt u graag een optimaal rendement behalen. Echter, veel mensen zijn er niet van op de hoogte dat vuil op de panelen de opbrengst flink kan verlagen. Hoe vlakker de panelen, hoe meer vuil er blijft liggen. Dit vuil wordt helaas niet goed weggespoeld door een regenbui. Het is daarom van belang dat u de panelen een keer in de zoveel tijd goed reinigt. U kunt deze klus uiteraard zelf uitvoeren, maar nog verstandiger is het om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen als ChemDry Wouters. Onze specialisten weten exact hoe zij de reiniging van uw zonnepanelen moeten aanpakken. Na een schoonmaakbeurt heeft u niet alleen een blinkend resultaat, maar behaalt u ook weer een optimaal rendement met uw zonnepanelen.

De reiniging van zonnepanelen

Wist u dat vuil op uw panelen het rendement wel met 18% kunnen verminderen? Het schoonmaken van uw zonnepanelen is daarom geen overbodige luxe. De kosten van de reiniging verdienen zichzelf weer terug. Maar wat gebruiken wij precies om uw zonnepanelen te reinigen? Voor een optimale reiniging maken wij gebruik van zogenaamd Osmose water. De druppels van dit speciale reinigingswater laten geen kalk en mineralen achter. Op deze manier krijgen wij uw zonnepanelen helemaal vuilvrij.

Neem direct contact met ons op

Wilt u ook onze specialisten inschakelen voor de reiniging van uw zonnepanelen? Of wilt u meer informatie over onze aanpak? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0481-450900. U kunt ook mailen via e-mailadres info@chemdrywouters.nl. Wij horen dan graag wanneer wij langs mogen komen voor de reiniging van uw zonnepanelen.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken