skip to Main Content
Wat Wij Voor U Kunnen Doen Bij Waterschade

Wat wij voor u kunnen doen bij waterschade

Schade beperken

Heeft u flinke waterschade opgelopen door een overstroming? Dan komen de werkzaamheden in uw bedrijf ongetwijfeld stil te staan, en verliest u waardevolle tijd. Bovendien kunnen de kosten flink oplopen. Gelukkig zorgen wij als schoonmaakbedrijf ervoor dat u weer snel aan de slag kunt. Hoe wij dat doen leest u hier.

Specialistische apparatuur

Als schoonmaakbedrijf zijn wij van Chem-Dry Doornenbal expert op het gebied van specialistische schoonmaak, dus ook bij calamiteiten zoals een overstroming in uw bedrijfspand. Het wegpompen van water is immers niet een klus die u zomaar zelf even klaart. Wij beschikken bovendien over speciale apparatuur om de waterschade te beperken. Denk hierbij aan industriële ontvochtigers en de juiste schoonmaakmiddelen.

24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Bij calamiteiten, zoals een overstroming, zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Wij komen snel naar uw bedrijfspand toe, en gebruiken onze hoogwaardige apparatuur en efficiënte manier van werken om ervoor te zorgen dat u in uw bedrijf snel weer aan de slag kunt gaan.

U staat er niet alleen voor

Wanneer er in uw bedrijfspand sprake is van een overstroming, staat u er dus niet alleen voor. Wij van Chem-Dry Doornenbal maken de ruimte snel schoon en beperken de waterschade. Wilt u meer weten over onze services, of heeft u onze hulp nodig bij een overstroming? Bel dan 048-1450900 of stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl. Als specialistisch schoonmaakbedrijf staan wij u bij in het geval van een overstroming!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken