skip to Main Content
Kleedkamer Laten Reinigen

Kleedkamer laten reinigen

Kleedkamervloer schoonmaken

De kleedkamers van een sporthal of sportschool worden vaak zeer intensief gebruikt. Mensen lopen hier binnen met hun normale schoenen, trekken hun sportschoenen aan en lopen na de training op blote voeten naar de douche. Dit, in combinatie met zweet en douchewater, maakt de vloer van een kleedkamer de ideale plek voor bacteriën. Een hygiënische reiniging van de kleedkamervloer is daarom belangrijk.

Geef bacteriën geen kans

De vloer van een kleedkamer is de ideale plek voor bacteriën. Zweet, water uit de douche en vuil van de straat komen hier samen. Zelfs wanneer de vloer er vrij schoon uitziet, is de kans groot dat deze niet fris en hygiënisch schoon is. ChemDry Wouters kan er gelukkig voor zorgen dat de kleedkamervloer echt grondig gereinigd wordt. Zo rekent u af met alle aanwezige bacteriën. Dit helpt om de gezondheid van de sporters die uw faciliteit bezoeken te waarborgen.

Kleedkamer laten reinigen door ChemDry Wouters

Wilt u ook een hygiënisch schone kleedkamervloer in uw sportschool? Schakel dan de hulp in van ChemDry Wouters. Laat ons uw vloer onderhouden, dan heeft u altijd een frisse kleedkamer. Maak een afspraak of vraag een offerte aan via het contactformulier. U kunt ook bellen naar 0481-450900 of mailen via info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken