skip to Main Content
Waarom Parkeerdek Reiniging Belangrijk Is

Waarom parkeerdek reiniging belangrijk is

Het reinigen van een parkeerdek

Een parkeerdek is typisch zo’n ondergrond die niet heel vaak gereinigd wordt. Toch is het wel belangrijk om dit eens in de zoveel tijd te laten doen. Een schoon parkeerdek ziet er niet alleen beter uit, maar is ook nog eens veiliger. De experts van ChemDry Wouters vertellen u er meer over.

Specialistische reiniging van een parkeerdek

Uw tapijt zult u vast regelmatig zelf stofzuigen, maar een parkeerdek kan alleen gereinigd worden door een specialist. U staat er misschien niet bij stil, maar tussen en schoon of vuil parkeerdek zit echt een wereld van verschil. Bij ChemDry Wouters beschikken we over de juiste materialen om een parkeerdek veilig schoon te maken. Zo gebruiken we bijvoorbeeld alleen schoonmaakmiddelen die niet schadelijk zijn voor het milieu of de omgeving.

Parkeerdek schoonmaken zonder slipgevaar

Het is belangrijk dat het parkeerdek ook tijdens het reinigen veilig blijft voor zowel voertuigen als personen. Daarom werken we bij ChemDry Wouters met een speciale techniek. We gebruiken een schoonmaakmachine met directe afzuiging. Het water dat gebruikt wordt voor de reiniging van het parkeerdek wordt dus direct opgezogen. Er blijft geen water liggen, dus er is geen slipgevaar. Zo zorgen we bij ChemDry Wouters voor minimale hinder tijdens de reiniging.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u ChemDry Wouters inschakelen voor het parkeerdek reinigen bij uw bedrijf? Vraag dan nu een offerte aan. U kunt telefonisch contact opnemen via 0481-450900 of per mail via info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken