skip to Main Content
Het Verschil Tussen Zelf Vloer Schoonmaken En Vloerreiniging Door Een Professional

Het verschil tussen zelf vloer schoonmaken en vloerreiniging door een professional

Schoonmaak van uw bedrijfsvloeren

ChemDry Wouters is het schoonmaakbedrijf dat de schoonmaak van uw bedrijfsvloeren grondig uitvoert. Maar wat is eigenlijk het verschil wanneer wij de vloeren schoonmaken, of wanneer u of een schoonmaker dat zelf doet? Wij vertellen er in dit blog meer over.

Zelf de vloeren poetsen

Zelf kunt u natuurlijk de schoonmaak van de vloeren van uw bedrijfspand uitvoeren. Stofzuigen en dweilen is namelijk geen moeilijke klus. Het zijn dan ook zeker werkzaamheden die regelmatig uitgevoerd moeten worden om ervoor te zorgen dat uw pand netjes en hygiënisch is, en er representatief uitziet. Maar periodiek specialistisch vloeronderhoud is ook een klus die u uit zou moeten laten vloeren om lang van de vloer te genieten.

Professioneel vloeronderhoud

ChemDry Wouters is de specialist in vloeronderhoud. Wij beschikken over speciale apparatuur die u (hoogstwaarschijnlijk) niet in huis heeft om de vloeren niet alleen mooi schoon te maken, maar ook om het eventueel onderhoud eraan uit te voeren. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Houten vloeren
  • Siergrind vloeren
  • Marmoleum vloeren
  • Pvc vloeren
  • Natuursteen vloeren

Het reinigen van bijvoorbeeld sportvloeren vergt bovendien een aparte aanpak. Ook hiermee gaan onze experts graag aan de slag.

Schakel onze specialist in

Welk onderhoud uw bedrijfsvloer nodig heeft? De vloeren in uw pand grondig laten reinigen? Neem contact op met ChemDry Wouters voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Vul hier op de site het contactformulier in, bel 0481-450900 of stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken