skip to Main Content
Tips Voor Een Goede Bedrijfshygiëne

Tips voor een goede bedrijfshygiëne

Uw bedrijfspand in topconditie

Een goede bedrijfshygiëne is voor een heleboel mensen belangrijk. Natuurlijk voor uw klanten, maar ook voor de gezondheid van uw medewerkers is het van groot belang dat uw bedrijfspand regelmatig grondig wordt gereinigd. Wij vertellen u graag welke richtlijnen u het best kunt volgen om uw bedrijfspand in topconditie te houden.

Richtlijnen voor bedrijfshygiëne

De richtlijnen voor bedrijfshygiëne verschillen per sector. In de horeca en voedselindustrie gelden bijvoorbeeld strikte hygiëneregels. Hiervoor dient u zelf een HACCP-plan op te stellen, waarin u aantoont dat u op een veilige manier met het voedsel omgaat. U kunt er ook voor kiezen om in plaats daarvan te voldoen aan de NVWA hygiënecode. Werkt u in een kantoorpand? Ook dan is een schone werkomgeving ontzettend belangrijk. Ruimtes waar veel mensen komen dienen dagelijks gereinigd te worden. Denk bijvoorbeeld aan een showroom of de kantine. Andere ruimtes kunnen wekelijks of maandelijks gereinigd worden.

Schakel Chemdry Wouters in

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw bedrijf helemaal spik en span is, dan kunt u het best Chemdry Wouters inschakelen. Neem gerust contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Dit kunt u doen door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook bellen via 0481-450900 of een mail sturen naar info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken