skip to Main Content
Wat Is Calamiteitenreiniging?

Wat is calamiteitenreiniging?

Chemdry Wouters is expert in calamiteitenreiniging

Calamiteitenreiniging is reiniging na brand, inbraak of wateroverlast. Als ondernemer staat uw bedrijf uiteraard altijd voorop en is het belangrijk dat uw zaken altijd door blijven gaan. Calamiteiten zoals brand, inbraak of waterschade kunnen dit proces echter flink in de weg zitten. Gelukkig kunt u Chemdry Wouters inschakelen voor calamiteitenreiniging, zodat u binnen de kortste keren weer aan het werk kunt gaan.

Wat valt er allemaal onder calamiteitenreiniging?

We benoemden het net al even, maar calamiteitenreiniging houdt dus in dat wij komen schoonmaken na een calamiteit. Hierbij kunt u denken aan het schoonmaken na een brand. Wij reinigen dan onder andere de meubels, zodat deze mogelijk nog te redden zijn. Ook na de uitbraak van een virus kunt u ons inschakelen om uw locatie schoon te maken. In die situatie is het uiteraard ontzettend belangrijk dat de schoonmaak systematisch wordt aangepakt om nieuwe besmettingen te voorkomen, ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Verder kunt u denken aan:

  • Waterschade
  • Roetschade
  • Schade na een inbraak
  • Stormschade
  • Schade na een explosie
  • Schade na een olielekkage

Wat uw calamiteit ook is, Chemdry Wouters zorgt dat u snel weer aan de slag kunt!

Chemdry Wouters bij u aan de slag met calamiteitenreiniging

Chemdry Wouters gaat ook bij u aan de slag met calamiteitenreiniging. Heeft u nog vragen voor ons, wilt u meer informatie, of een wilt u scherp geprijsde offerte van ons ontvangen? Vul dan direct hier op de site het contactformulier in. U kunt ook bellen naar 0481-450900 of mailen naar info@chemdrywouters.nl. Laat de calamiteitenreiniging over aan Chemdry Wouters!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken