skip to Main Content
Deze Voorwerpen In Huis Bevatten De Meeste Bacteriën

Deze voorwerpen in huis bevatten de meeste bacteriën

De meest vieze voorwerpen in huis

Waarschijnlijk neemt u in uw woning de meubels, de badkamer en de keuken regelmatig af. Maar wist u dat er een aantal voorwerpen zijn waarop zich een heleboel bacteriën bevinden? Chemdry Wouters vertelt u welke dat zijn.

Uw dweil

Wist u dat er zich op een dweil wel een miljard bacteriën per vierkante centimeter bevinden? Deze bacteriën gaan zich snel delen wanneer u de dweil na gebruik ongewassen en vochtig terug in de kast zet. Was uw dweildoek daarom na iedere schoonmaakbeurt!

Uw handtas

Waarschijnlijk neemt u uw favoriete handtas overal mee naartoe. Deze tas zet u dan vervolgens neer in de tram, op uw bureau op werk of op de wastafel van het toilet in een restaurant. Op deze plekken verzamelt uw handtas een heleboel bacteriën. Uw handtas draagt gemiddeld wel 10.000 bacteriën met zich mee!

De kraan

Uit onderzoek is gebleken dat een kraan meer dan 2,7 miljoen bacteriën bevat. Dit komt omdat we de kraan opendraaien nadat we het toilet hebben gebruikt, vervolgens onze handen wassen en daarna de kraan weer dichtdraaien. Zo ontstaat een vicieuze cirkel.

Schoonmaaktips van Chemdry Wouters

Wilt u uw woning of bedrijfspand graag grondig laten reinigen door Chemdry Wouters? Neem dan snel contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook bereiken door te bellen naar 0481-450900 of door een mail te sturen naar info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken