skip to Main Content
Tapijtreiniging Door Specialistisch Reinigingsbedrijf

Tapijtreiniging door specialistisch reinigingsbedrijf

Laat tapijtreiniging over aan een professional

Nu de lente weer aanbreekt, hebben veel mensen de behoefte om hun pand volledig schoon te maken tijdens een voorjaarsschoonmaak. Daarbij hoort ook de reiniging van het tapijt. Om het tapijt in uw kantoor, winkel of school grondig te ontdoen van vuil, is een stofzuiger erlangs halen niet voldoende. Voor een optimaal resultaat schakelt u een professional op het gebied van tapijtreiniging in zoals ChemDry.

Een grondige reiniging

Een mooi tapijt biedt veel voordelen. Het is overal toepasbaar, sfeervol en comfortabel. Het is echter wel van belang dat het tapijt op de juiste manier wordt onderhouden. Verkeerd onderhoud kan leiden tot extra slijtage en oppervlakkige reiniging. Gelukkig heeft ChemDry de juiste middelen en materialen in huis om uw tapijt op de juiste manier te reinigen.

Een unieke methode

Voor tapijtreiniging maken wij gebruik van een unieke methode, de zogenaamde koolzuurmethode. Deze methode heeft een positief effect op de luchtkwaliteit in uw kantoor of winkel. Daarnaast is het met deze methode mogelijk om het tapijt zeer schoon te maken.

Neem contact met ons op

Wilt u ons ook inschakelen voor een correcte en grondige tapijtreiniging? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0481-450900 of mail naar info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken