skip to Main Content
Sportvloer Goed Onderhouden

Sportvloer goed onderhouden

Waarom reiniging en onderhoud van uw sportvloer belangrijk is

Sportvloeren worden dagelijks intensief gebruikt. Sportvloer onderhoud door een professioneel bedrijf als ChemDry Wouters is daarom erg belangrijk. Op een sportvloer wordt veel gezweet. Extra belangrijk dus om de sportvloeren goed te reinigen en onderhouden. Periodiek onderhoud zorgt ervoor dat uw sportvloeren hygiënisch blijven, langer meegaan en de stroefheid behouden. Bovendien zorgt dit voor een betere veiligheid voor de sporters. Kies ook voor periodiek sportvloer onderhoud en ontdek onze service.

Laat ons uw sportvloer reinigen en onderhouden

ChemDry Wouters helpt u graag met sportvloer onderhoud. Sportvloeren reinigen kosten veel tijd en heeft een andere aanpak nodig dan andere vloeren. Wij maken dan ook gebruik van speciale reinigingsapparatuur en duurzame schoonmaakartikelen, die elk een specifieke functie hebben. Daarnaast maken we gebruik van de nieuwste technieken en houden we ons aan de wetten en regels wat betreft reiniging en het gebruik van de juiste producten. Behoud uw vloer in topconditie en laat het sportvloer onderhoud over aan een expert.

Schakel ons in voor sportvloer onderhoud

Wilt u ons inschakelen voor periodiek sportvloer onderhoud? Wij bieden u een snelle en effectieve aanpak. Bel 0481-450900 of stuur een mailtje naar info@chemdrywouters.nl. Zorg ervoor dat uw vloer in topconditie blijft en schakel ons in voor sportvloer onderhoud.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken