skip to Main Content
Sigarettenlucht In Huis Verhelpen

Sigarettenlucht in huis verhelpen

De stank van sigaretten verwijderen

Sigarettenlucht kan erg vervelend zijn en lang in huis blijven hangen. Bovendien is sigarettenlucht schadelijk voor de gezondheid, omdat asdeeltjes lang in de lucht kunnen blijven hangen. U wilt toch ook een schone en gezonde leefomgeving? Lees daarom hier wat u kunt doen om zo snel mogelijk van de sigarettenlucht in huis af te komen.

Sigarettenlucht door visite

Heeft u mensen over de vloer gehad die binnen hebben gerookt? Dan kunt u de sigarettenlucht nog lang blijven ruiken, ook nadat de visite al lang en breed de deur weer uit is. Dit is niet heel aangenaam, dus u wilt zo snel mogelijk dat uw huis weer fris ruikt. Volg daarom de volgende stappen om in een mum van tijd de sigarettenlucht in huis te verwijderen.

  • Ramen en deuren openzetten zodat frisse lucht naar binnen kan
  • Asbakken legen of zelfs de prullenbak legen
  • Tafel en andere meubelstukken afnemen om eventuele asdeeltjes te verwijderen

Hardnekkige geur van sigaretten

Is er veel in het huis gerookt? Of zijn de bovenstaande stappen niet voldoende? Dan is de kans groot dat de rook in uw meubels en muren getrokken is. Goed ventileren is in dat geval niet genoeg. Sigarettenlucht hecht zich gemakkelijk aan zachte oppervlakken zoals behang, gordijnen, tapijt en meubels. Alleen door grondige schoonmaak komt u van de lucht af.

ChemDry Wouters kan uw tapijt of meubilair professioneel voor u reinigen. Neem gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken