skip to Main Content
Schone Vloeren Op Kantoor

Schone vloeren op kantoor

De vloer op kantoor schoon houden

Een kantoorvloer wordt snel vies door de vele mensen die er dag in dag uit overheen lopen. Dit maakt dat de vloer er na verloop van tijd een stuk minder verzorgd uit gaat zien. Dat is slecht voor het imago van uw kantoor, slecht voor het werkplezier en slecht voor de gezondheid van u en uw medewerkers. Lees daarom hier hoe u kunt zorgen voor schone vloeren op kantoor.

Schoonloopmatten

Wanneer klanten en medewerkers hun voeten goed vegen voordat ze binnenkomen, krijgt u al een stuk minder vuil op uw kantoorvloer. Overweeg daarom om grote schoonloopmatten te laten plaatsen bij de ingang.

Dagelijkse schoonmaak

We begrijpen dat het lastig is om de vloer van het kantoor overdag schoon te maken. Het geluid van een stofzuiger kan vrij hinderlijk zijn wanneer iedereen aan het werk is. Toch is het raadzaam om aan het eind van de werkdag of na sluitingstijd even een stofzuiger door het kantoor te halen. Vloeren zonder tapijt kunt u dan even snel dweilen.

Grondige tapijtreiniging

Zeker tapijtvloeren gaan er groezelig uitzien na een tijdje, zelf wanneer u regelmatig stofzuigt. Laat daarom regelmatig tapijtreiniging op kantoor uitvoeren door een professional. Bij ChemDry Wouters zorgen we ervoor dat uw tapijtvloer snel schoon en netjes is zonder de werkzaamheden te verstoren. Bel voor meer informatie naar 0481-450900 of mail naar info@chemdrywouters.nl. Of gebruik het contactformulier.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken