skip to Main Content
Regelmatig Uw Meubels Laten Reinigen

Regelmatig uw meubels laten reinigen

Is grondige meubelreiniging nodig?

Heeft u al eens een professionele meubelreiniging overwogen? ChemDry Wouters is gespecialiseerd in het professioneel reinigen van meubels. Zeker nu de herfst begonnen is, en het buiten weer wat kouder en regenachtiger wordt, worden we vaak hiervoor ingeschakeld. Lees verder om meer te ontdekken over onze meubelreiniging.

Informatie over onze meubelreiniging

Als de specialisten van ChemDry Wouters ingezet worden voor het reinigen van meubels, gebruiken zij hier onze speciale reinigingsmachine voor. Deze machine werkt middels een ingenieuze koolzuurmethode. Miljoenen koolzuurbelletjes zorgen ervoor dat het vuil aan de oppervlakte komt. Vervolgens verwijderen wij dit vuil met een grote zuigmachine. Alle (onzichtbare) vlekken en vreemde luchtjes zijn na onze meubelreiniging volledig verdwenen.

Eenmalig of periodiek

Wilt u ons inschakelen voor een eenmalige meubelreiniging? Of wilt u er zeker van zijn dat uw meubels altijd in optimale staat worden gebracht en blijven? Bespreek dan met ons de mogelijkheden voor een periodieke reiniging. Onze aanpak staat bekend om een effectief schoonmaakprogramma, een efficiënte service en een minimale verstoring van uw dagelijkse gang van zaken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Behoefte aan onze meubelreiniging?

Kies ook voor onze meubelreiniging. Bel naar 0481-50900, mail naar info@chemdrywouters.nl of vul ons online contactformulier in. Uw meubels zijn na onze meubelreiniging weer als nieuw.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken