skip to Main Content
Een Vloer Laten Impregneren, Waarom?

Een vloer laten impregneren, Waarom?

Uw vloer in topconditie

Door uw vloer te laten impregneren, is deze beter beschermd tegen water en vuil. De levensduur van uw vloer wordt er mee verlengd. U geniet daardoor langer van een schone en mooie vloer. Bovendien wordt de dagelijkse schoonmaak een stuk eenvoudiger. De specialisten van ChemDry Wouters kunnen zowel houten als natuurstenen vloeren impregneren. Lees verder om te ontdekken hoe wij een vloer impregneren.

Als wij uw vloer impregneren

Een vloer laten impregneren is een zeer verstandige keus. Als resultaat geniet u namelijk van een beter binnenmilieu en een hygiënische, gezondere werk- of leefomgeving. Tijdens het impregneren worden de poriën van de vloer gevoed met impregneervloeistof. Hierdoor ontstaat een egaal en dicht oppervlak. Na de onze klus is uw vloer slijtvast, vochtafstotend en draagt hij zijn natuurlijke glans weer.

Kies voor topkwaliteit

Een vloer is een zeer belangrijk onderdeel van een interieur. Het bepaalt grotendeels de eerste indruk en uitstraling. U wilt deze dus niet laten behandelen door ‘zomaar een bedrijfje’. ChemDry Wouters is al sinds 1991 een begrip in de reinigingsbranche. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd en onze medewerkers VCA gecertificeerd. Kies ook voor onze efficiënte service, effectieve schoonmaakprogramma en minimale verstoring van uw dagelijkse gang van zaken.

Laat ons uw vloer impregneren

Wij verlengen de levensduur van uw vloer door te impregneren op professionele wijze. Schakel ons in via 0481-50900, info@chemdrywouters.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Dan komen wij uw vloer impregneren.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken