skip to Main Content
Kauwgom Verwijderen, Specialistisch Werk

Kauwgom verwijderen, specialistisch werk

Last van kauwgom?

Gemeente Arnhem heeft een nieuw plan ontwikkeld om de overlast van kauwgom tegen te gaan. Kauwgomresten kunnen gedeponeerd worden in speciale bakjes. Van deze resten worden potloden en linealen gemaakt. Leuk idee, maar wat te doen als u last heeft van kauwgom? Wij begrijpen dat u geen ontsierende afvalbakjes wilt of kunt ophangen. En worden die bovendien wel gebruikt? Wij bieden u graag uitkomst. Laat de specialisten van ChemDry Wouters kauwgom verwijderen!

Laat kauwgom verwijderen door onze vakmensen

Kauwgom op straat, onder banken of op een plein is enorm smerig. Het oogt erg vies en is onhygiënisch. Bovendien is het verwijderen van kauwgomresten op bestrating voor veel mensen erg lastig of duur. Daarom bieden wij betaalbare diensten aan in het verwijderen van kauwgom. Wij zorgen ervoor dat al uw ruimtes, binnen en buiten, weer kauwgomvrij zijn. Wij gebruiken hiervoor speciale middelen en ingenieuze reinigingsmachines. Het voorkomen van kauwgomoverlast is wellicht onmogelijk, maar u kunt deze viezigheid wel snel en vakkundig door ons laten verwijderen!

Schakel ons in om kauwgom te verwijderen

Wilt u dat wij die smerige kauwgom voor u verwijderen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, spreek ons telefonisch via 0481-450900 of stuur uw vraag of verzoek naar info@chemdrywouters.nl. Vergeet speciale afvalbakjes en hoopvolle recycleplannen. Laat ons kauwgom grondig verwijderen!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken