skip to Main Content

Als u voor echt hygiënisch schoon wilt gaan

Zoekt u naar een bedrijf dat professioneel uw vloerbedekking kan reinigen? Dan heeft u bij deze uw partner gevonden. ChemDry Wouters is de naam. Wij zijn een bedrijf in specialistische reiniging. Dat betekent niet dat we ‘even door uw woning of bedrijfspand stofzuigen’. Nee, wij gebruiken specialistische materialen. Daarmee zorgen wij ervoor dat uw vloerbedekking écht schoon wordt. Wij reinigen vloeren niet alleen schoon op het oog. Maar echt tot in de laatste vezel. Wilt u ook een compleet gereinigde vloerbedekking? Waar u weer jaren mee vooruit kunt? Of wilt u een structurele afspraak met ons maken? Bel in alle gevallen 0481-450900. Dan maken wij snel een afspraak met u.

Waarom vloerbedekking reinigen zo belangrijk is

Dagelijks gebeurt er ontzettend veel met een gemiddelde vloerbedekking. Er valt wel eens een kopje koffie overheen. Het verzamelt allerlei bacteriën die mensen en producten uitscheiden. Het vangt dag in dag uit een hoop stof op. En het kan wat slijtage vertonen doordat er veelvuldig overheen gewandeld wordt. Het is dus erg verstandig een vloerbedekking regelmatig te reinigen. Nou moet dit reinigen wel correct gebeuren. Soms kopen mensen zelf nog wel eens wat reinigingsproducten bij goedkope winkels. Maar helaas levert dit vaak juist meer vlekken op dan dat verwijderd worden. Maak die fout niet. Kies voor echte, goede reinigingsmethoden. Chem-Dry past deze toe.

Hiervoor gebruiken wij een specialistische machine. En vanwege onze unieke koolzuurmethode komen er bij het reinigen geen chemische stoffen aan te pas. Dit heeft dus weer een positief effect op de luchtkwaliteit. Bent u al overtuigd?

Vloerbedekking reinigen

Vloerbedekking & tapijt laten reinigen

Stap 1 tapijt stofzuigen

Stap 1
De vloerbedekking stofzuigen met een industriële borstelstofzuiger.

tapijtreinigingnieuw

Stap 2
De vloerbedekking insproeien met een reinigingsmiddel op koolzuurbasis, waar nodig extra behandeling eventuele hardnekkige vervuiling of vlekken.

Stap 3 pad reiniging

Stap 3
De vloerbedekking reinigen door middel van pad reiniging.

Voordelen van Chem-Dry

Eerst willen wij u wat meer vertellen over vloerbedekking. Het moet namelijk niet onderschat worden hoeveel indruk dit sfeerbepalende element in een ruimte maakt. Dit kan zowel zeer positief als zeer negatief uitpakken. Zorg er daardoor voor dat uw vloer er spic-en-span uitziet. Zonder vlekken en zonder lelijke slijtageplekken. Laat Chem-Dry uw vloer reinigen. Slechts eenmaal of volgens een regelmatig terugkerende afspraak. Als u kiest voor Chem-Dry, dan kiest u ook meteen voor:

 • Heldere offertes
 • Flexibele werktijden
 • Betaalbare diensten
 • Specialistische reiniging
 • Professionele machines

Het is tijd

Bent u er ook van overtuigd dat het reinigen van uw vloerbedekking wel weer eens mag gebeuren? Neem dan snel contact op met Chem-Dry. Laat uw wensen achter via ons contactformulier. Of stuur een e-mail naar info@chemdrywouters.nl. Heeft u liever direct, persoonlijk contact? Pak dan de telefoon en bel naar 0481-450900. Uw vloerbedekking grondig laten reinigen gebeurt door ChemDry Wouters!

Unieke methode

Onze unieke koolzuurmethode heeft een positief effect op de luchtkwaliteit in uw zakelijke ruimte en dat is naast het feit dat het allemaal zeer schoon wordt een niet onbelangrijk voordeel.

Neem contact met ons op  Wat beloven wij u?

  Onze belofte is dat wij de beste reinigingsmethode zullen toepassen met de hoogste servicegraad. Vloerbedekking door ons gereinigd en geïmpregneerd gaat langer mee, blijft langer schoon, zorgt voor een beter binnenmillieu en gezondere werkomgeving.

  Uw opdracht wordt met de grootste zorg uitgevoerd!!

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken