skip to Main Content
chemdryslidenieuw

Uw kantoorvloer laten impregneren

Wilt u uw kantoorvloer optimaal schoon houden? ChemDry Wouters is gespecialiseerd in het reinigen en impregneren van diverse vloeren, zoals houten en natuurstenen vloeren. Door te impregneren is de vloer beschermd tegen water en vuil. De dagelijkse schoonmaak van de vloer wordt gemakkelijker en het resultaat is een langer schoon blijvende, mooiere vloer. Wilt u dit ook in uw kantoorpand? Schakel ChemDry Wouters in om uw vloer te laten impregneren!

Schoon en hygiënisch

Een schone vloer is als een visitekaartje voor uw bedrijf of organisatie. Door de vloer te reinigen en te impregneren wordt er een bijdrage geleverd aan een beter binnenmilieu en een hygiënische, gezondere werkomgeving. Bij het impregneren worden de poriën van de vloer gevoed met impregneervloeistof, waardoor een egaal en dicht oppervlak ontstaat. Na de behandeling is uw vloer slijtvast en vochtafstotend. De vloer behoudt zijn natuurlijke glans en gaat langer mee.

Het belang van een schone kantoorvloer

Een zakelijke ruimte moet er verzorgd uitzien. Niet alleen om een goede indruk te maken op klanten, maar ook om een prettige werkplek voor uw personeel te creëren. Het is dus essentieel dat u uw kantoorpand goed schoonhoudt. En daar kan ChemDry Wouters u bij helpen. Door uw vloer te impregneren kost het u weinig moeite om deze schoon te maken en schoon te houden. Uw kantoor zal er dus meteen een stuk beter uitzien na het impregneren van de vloer. Dankzij jarenlange ervaring en kennis, kunnen wij een vloer impregneren tot volle tevredenheid van onze klanten.

Voor zakelijk onderhoud

ChemDry Wouters is opgericht in 1991 en is ISO 9001 gecertificeerd. Onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en altijd op de hoogte van de nieuwste reinigingstechnieken. Een vloer impregneren kunnen wij dus als de beste. Wij bieden u:

 • Een professioneel onderhoudscontract
 • Efficiënte service
 • Een effectief schoonmaakprogramma
 • Minimale verstoring van de werkprocessen

Partner in specialistische reiniging

Wij komen graag bij u langs op kantoor om uw vloer te impregneren. Maar u kunt ons ook inschakelen voor andere diensten, zoals gevelreiniging, tapijt- en meubelreiniging of ander specialistisch werk. Want ChemDry Wouters is uw partner in specialistische reiniging. U kunt dan ook bij ons terecht voor een advies op maat. Ook zorgen we altijd voor een minimale verstoring op uw bedrijf tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden, zoals uw vloer impregneren. Tot slot zijn alle middelen die wij bij de specialistische reiniging gebruiken veilig voor kind en dier.

vloer-impregneren

De beste schoonmaakmiddelen

Voor het schoonmaken van een kantoorpand zijn de juiste schoonmaakmiddelen nodig. Alleen zo zorgt u voor een optimaal resultaat. Wij maken gebruik van de beste schoonmaakmiddelen, die ook nog eens zeer milieuvriendelijk zijn. Deze schoonmaakproducten kunt u via onze webshop ook zelf inslaan. We bieden producten aan voor ieder budget. U kunt dus zelf ook uw kantoorpand schoonhouden met onze uitstekende, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen met PH-neutrale methodes die werken op basis van koolzuur.

Een schoon kantoor tegen een scherpe prijs

Waar u ook tegenaan loopt op schoonmaakgebied, wij kunnen het oplossen. Als professioneel schoonmaakbedrijf bieden we u een effectief schoonmaakprogramma en een efficiënte service en dat tegen een hele scherpe prijs. We stellen graag een contract voor u op, volledig gebaseerd op uw behoeften. Zo kunt u vaker van onze schoonmaakdiensten gebruik maken. Wilt u dat wij regelmatig bij u langskomen om uw kantoor specialistisch te laten reinigen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, zoals het laten impregneren van uw vloer.

Neem contact met ons op  Meer informatie over een vloer impregneren?

  Wilt u meer weten over onze werkwijze met betrekking tot kantoorvloeren impregneren? Of wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem dan gerust contact op. Bel naar 0481-50900, stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl of vul het contactformulier op de website in. We vertellen u graag alles over een vloer impregneren.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken