skip to Main Content
ChemDry Onderhoud Hout Vloer

Vinyl vloer reinigen? Chem-Dry

Vinyl vloeren zijn evenals marmoleum vloeren gemaakt van elastisch kunststof dat in veel verschillende varianten te leveren is. Door de vele varianten is het echter ook moeilijker te zeggen hoe u een marmoleum of vinyl vloer reinigen moet. U doet er daarom goed aan vóór u uw vinyl vloer gaat reinigen de productspecificaties van de producent en/of leverancier te raadplegen. Ook is het belangrijk bijgeleverd onderhoudsadvies eerst goed te lezen.  Het lezen en opvolgen van onderhoudsadviezen vóór u uw vinyl vloer gaat reinigen is vooral van belang voor de garantiebepalingen van de leverancier. Ook is dit essentieel wanneer u zeker wilt zijn dat bepaalde eigenschappen van uw vinyl vloer behouden blijven.

Alle voordelen op een rij onderhoud van vloer

PVC Vloer onderhoud Chem Dry

Voordeel 1
Zelfs hardnekkig vervuilde vloeren worden weer schoon.

PVC Vloer onderhoud Chem Dry

Voordeel 2
Een frisse vloer werpt schone blikken.

PVC Vloer onderhoud Chem Dry

Voordeel 3
Verlengt de levensduur van uw vloer.

PVC Vloer onderhoud Chem Dry

Onderhoud van vinyl vloeren

Niet alleen vinyl vloeren reinigen, maar ook vinyl vloeren onderhouden is zeer arbeidsintensief. Als dit niet goed wordt uitgevoerd, kan het zijn dat uw vloer onherstelbaar beschadigd raakt en u niet meer de vloeruitstraling krijgt die u voorheen had. Verder kan de oorspronkelijke kleur verloren gaan en kunnen de bovenste lagen beschadigd raken. Durft u het, na het lezen van deze waarschuwingen, niet aan om zelf uw vinyl vloer te reinigen? Geen nood: bij Chem-Dry hebben we heel veel ervaring als het gaat om vinyl vloeren reinigen en onderhouden. Ook staan we graag voor u klaar als u behoefte heeft aan advies.

Contact

Laat u vinyl vloeren reinigen en onderhouden ook liever over aan een professional? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met ons op    Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

    Back To Top
    Bel ons
    Mail ons
    Afspraak maken