skip to Main Content
Muren schoonmaken

Hulp nodig in Velp?

Wilt u graag uw gevel laten reinigen door een schoonmaakbedrijf in Velp? En bent u op zoek naar een onderneming die deze werkzaamheden naar wens uit kan voeren? Dan zit u goed bij ChemDry Wouters. Ons schoonmaakbedrijf heeft meer dan 20 jaar kennis en ervaring in huis. U kunt bij ons dan ook terecht voor een ruim aanbod aan werkzaamheden. Of u nu voor ons kiest om graffiti te verwijderen of voor meubelreiniging, wij leveren kwaliteit in Velp.

Meer dan een schoonmaakbedrijf

Wij zijn niet zomaar een schoonmaakbedrijf in Velp voor standaard schoonmaakonderhoud, zoals glasbewassing of vloerreiniging. Om u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn, doen wij graag een extra stap voor u. Wij houden daarom altijd rekening met uw wensen en behoeften. Ook zijn wij flexibel en kunnen we snel op veranderingen inspelen. Daarnaast bieden wij u een ruim dienstenpakket, zodat u maar één schoonmaakbedrijf hoeft in te schakelen voor meerdere schoonmaakwerkzaamheden in Velp. Wij helpen u tevens graag met tapijtreiniging, maar ook voor gevelreiniging zijn wij uw adres.

Wat hebben wij u te bieden?

Wanneer u hulp nodig heeft bij meubelreiniging, dan zijn er ook andere bedrijven die u zou kunnen inschakelen in Velp. Waarom zou u dan de keuze voor ons schoonmaakbedrijf maken? Eenvoudig, u kiest voor ons schoonmaakbedrijf in Velp, omdat:

 • Wij u een calamiteitendienst bieden in het geval van brand, inbraak of overstroming. U kunt ons hiervoor dag en nacht bereiken en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.
 • Wist u dat het verplicht is in openbare gebouwen stoffering van brandvertragende middel te voorzien? Wij zijn hierin een gecertificeerd bedrijf.
 • Wij kunnen dankzij onze efficiënte manier van werken onze kosten laag houden voor u.
 • Door onze specialistische reiniging ziet uw bedrijfspand of woning er weer snel representatief uit.

Neem contact met ons op  Neem contact op voor meer informatie

  Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Onze medewerkers staan dan ook graag voor u klaar om u verder te helpen met eventuele vragen die u nog heeft. Zij vertellen u graag hoe ons schoonmaakbedrijf u van dienst kan zijn in Velp. Graag meer informatie? Of wilt u onze hulp inschakelen? Bel (0481 450 900) of mail (info@chemdrywouters.nl) ons dan vandaag nog. Ook kunt u direct het formulier op onze site invullen en naar ons zenden. U ontvangt dan zo vlug mogelijk een reactie van ons. Hoe kan ons schoonmaakbedrijf in Velp helpen?

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken