skip to Main Content
Marmoleum vloer reinigen Nijmegen

Alles onder 1 dak bij ons schoonmaakbedrijf in de regio Veenendaal

Wanneer u een schoonmaakbedrijf in Veenendaal zoekt, dan staan wij van ChemDry Wouters graag voor u klaar. Bij ons vindt u verschillende schoonmaakdiensten onder één dak. Kiest u voor ons schoonmaakbedrijf, dan hoeft u nog maar een organisatie in te schakelen in Veenendaal. Zo weet u precies waar u aan toe bent, omdat u één aanspreekpunt heeft en niet meerdere. Wij hebben al veel tevreden klanten mogen helpen. Waarbij kunnen wij u van dienst zijn?

Hoe kan ChemDry Wouters helpen?

Wij van ChemDry Wouters zijn uw schoonmaakbedrijf voor verschillende diensten op het vlak van schoonmaakonderhoud in Veenendaal. U kunt onze medewerkers inschakelen voor glasbewassing, maar ook voor vloerreiniging komen wij graag naar u toe. Naast de standaard schoonmaakdiensten bieden wij ook unieke services aan in Veenendaal. Zo kunt u ook bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor specialistische reiniging, zoals graffiti verwijderen en het schoonmaken van parkeerplaatsen en straten. Tevens zijn wij officieel partner van Ajax Flamlock®. Wij zijn dan ook een gecertificeerd bedrijf voor het brandvertragend van verschillende stoffering.

Daarom kiest u ons schoonmaakbedrijf in Veenendaal

U zou natuurlijk ook een ander bedrijf in kunnen schakelen voor schoonmaakwerkzaamheden in Veenendaal. Waarom zou u immers voor ons schoonmaakbedrijf kiezen? Simpel. U schakelt ons schoonmaakbedrijf in Veenendaal in, want:

 • ChemDry Wouters heeft meer dan 20 jaar kennis en ervaring.
 • Van meubelreiniging tot gevelreiniging, u vindt bij ons een ruim dienstenaanbod.
 • Wij bieden u aantrekkelijke prijzen, die vooraf met u doorgesproken worden.
 • Dankzij onze specialistische reiniging ziet uw tapijt of meubel er weer als nieuw uit.
 • Hulp bij noodgevallen: wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Neem contact met ons op  Geïnteresseerd? Neem contact op

  Wilt u graag meer informatie ontvangen over de werkwijze van ons schoonmaakbedrijf? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in Veenendaal? Of heeft u nog een andere vraag die u graag zou willen stellen? In al deze gevallen kunt u contact opnemen met ons door het contactformulier op onze site in te vullen. U kunt ons ook mailen (info@chemdrywouters.nl) of bellen 0481 450 900. Onze medewerkers helpen u dan met plezier verder. Of u nu zoekt naar een bedrijf voor vloerreiniging of iemand die graffiti kan verwijderen, ChemDry Wouters is uw schoonmaakbedrijf in Veenendaal.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken