skip to Main Content
schoonmaakbedrijf-tiel

Uw schoonmaakbedrijf in Tiel

Wilt u graag van de diensten van een schoonmaakbedrijf in Tiel gebruikmaken? En bent u op zoek naar iemand die u verschillende werkzaamheden, zoals vloerreiniging en meubelreiniging, uit handen kan nemen? Dan bieden wij van ChemDry Wouters uitkomst. Ons schoonmaakbedrijf biedt u verschillende schoonmaakwerkzaamheden onder hetzelfde dak. Van tapijtreiniging tot gevelreiniging, wij kunnen u helpen in Tiel. Hierbij wordt kwaliteit uiteraard niet uit het oog verloren. Wij houden dan ook rekening met uw wensen. Hoe kan ChemDry Wouters u van dienst zijn?

Kies voor ruim 20 jaar ervaring

ChemDry Wouters is al sinds als sinds 1991 actief als schoonmaakbedrijf. Met de kennis en ervaring die wij in die jaren hebben opgedaan, kunnen wij u in Tiel bij verschillende werkzaamheden helpen. U kunt ons schoonmaakbedrijf in Tiel inschakelen voor onder andere:

 • Specialistische tapijtreiniging. Onze unieke methode zorgt er niet alleen voor dat uw tapijt langer schoon blijft, maar ook verlengt het de levensduur van uw vloer.
 • Gevelreiniging. Wij kunnen uw buitenmuren ook van een waterafstotende laag voorzien, zodat uw muren niet langer vocht opnemen.
 • Specialistische reiniging. Onze medewerkers kunnen u helpen bij glasbewassing, straatreiniging en graffiti verwijderen.

Ook voor brandveiligheid

Onze medewerkers kunnen u niet alleen helpen met vloerreiniging of meubelreiniging, maar ons schoonmaakbedrijf kan u ook van dienst zijn bij het brandveiliger maken van uw bedrijfspand in Tiel. Wij zijn namelijk officieel partner van Ajax Flamlock®. Ons schoonmaakbedrijf is daarom ook gecertificeerd om verschillende stofferingen brandvertragend te maken. Denk hierbij aan gordijnen of vitrages. Nadat wij de stoffen voor u behandeld hebben, krijgt u van ons een certificaat. Deze kunt u bij controle aan de brandweer laten zien, zodat u kunt aantonen dat u de brandveiligheid van uw bedrijfspand of kantoor in Tiel verbeterd heeft.

Neem contact met ons op  Specialistische reiniging in Tiel.

  Wilt u graag meer weten over hoe ons schoonmaakbedrijf u van dienst kan zijn? Vloer laten reinigen in Tiel? Of zou u graag onze hulp inschakelen voor specialistische reiniging in Tiel? In beide gevallen staan wij voor u klaar om u verder te helpen. U kunt contact met ons opnemen door het online formulier op onze site in te vullen of een e-mail te sturen naar info@chemdrywouters.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van onze medewerkers. Telefonisch contact kunt u opnemen door te bellen naar 0481 450 900. Wij staan als schoonmaakbedrijf in Tiel voor u klaar.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken