skip to Main Content
schoonmaken

Specialistisch schoonmaakbedrijf Oss

Zoekt u naar een schoonmaakbedrijf in Oss dat u kan helpen met meubelreiniging? Of een bedrijf dat u van dienst kan zijn bij specialistische reiniging? Dan bent u bij ChemDry Wouters op de juiste plek in Oss.

Wij zijn als sinds 1991 actief als schoonmaakbedrijf en kunnen u dan ook verschillende werkzaamheden uit handen nemen. Vele tevreden klanten gingen u al voor. Waarmee kunnen wij u helpen?

Meubel-, vloer-, en gevelreiniging in de regio Oss

Door meer dan 20 jaar ervaring in Specialistische reiniging in de regio Oss zijn wij in staat om u een breed dienstenpakket aan te bieden. Ons schoonmaakbedrijf komt dan ook graag bij u langs voor standaard schoonmaakonderhoud. Denk hierbij aan meubelreiniging, glasbewassing of vloerreiniging. Maar ook met specialistische reiniging kan ons schoonmaakbedrijf u van dienst zijn in Oss. Zo kunnen wij naar u toe komen voor gevelreiniging en het waterdicht maken van uw buitenmuren door middel van impregnatie. Ook kunnen wij met, onze dienst gevelreiniging, graffiti verwijderen voor u.

Tapijtreiniging tips

Voor tapijtreiniging kunt u natuurlijk gebruikmaken van de diensten van ons schoonmaakbedrijf. Moet u dit voor ieder vlekje doen, dan zal dit een hoog kostenplaatje met zich meebrengen. Met behulp van onze tips en schoonmaakmiddelen kunt u zelf uw tapijt in Oss schoonhouden, zodat u ons schoonmaakbedrijf alleen hoeft in te schakelen voor periodieke tapijtreiniging:

 • Maak zo vlug mogelijk uw tapijt schoon. Hoe langer u namelijk hiermee wacht, hoe moeilijker het wordt om uw vloer schoon te krijgen.
 • Dep de vlek schoon. Wrijf of borstel het tapijt niet. Hierdoor trekt de vlek alleen maar verder in het tapijt.
 • Maak uw tapijtvloer niet schoon met bleek- of wasmiddel. Dit beschadigt uw vloer.

Neem contact met ons op  Gevelreiniging in Oss? Schakel ons in!

  Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen in Oss? Of heeft u nog een andere vraag die u graag aan de medewerkers van ons schoonmaakbedrijf zou willen stellen? Meer weten over vloerreiniging, meubelreiniging of graffiti verwijderen? Neemt u dan contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe wij u op het vlak van vloerreiniging of andere schoonmaakdiensten kunnen helpen. Bel hiervoor direct naar 0481 450 900 of stuur ons een e-mail info@chemdrywouters.nl. Ook kunt u meteen het contactformulier op onze website invullen. Wat mogen wij als schoonmaakbedrijf in Oss voor u doen?

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken