skip to Main Content
Mamoleum Onderhoud

Al 20 jaar actief

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Oosterbeek? Profiteer dan ook van de 25 jaar kennis en ervaring die ChemDry Wouters in huis heeft. Van meubelreiniging tot gevelreiniging, dankzij onze expertise kunnen wij u op een breed vlak van dienst zijn. Maar wij bieden u meer. U staat bij ons als klant centraal. Voordat wij aan het werk gaan voor u zullen wij daarom ook uw behoeften in kaart brengen. Op basis daarvan gaat ons schoonmaakbedrijf voor u aan de slag. Wanneer u graag wilt dat wij een keer extra langskomen in Oosterbeek, dan neemt u contact met ons op. Wij spelen dan vlug in op uw wensen.

Hulp van onze schoonmaakbedrijf in Oosterbeek?

Bij ons schoonmaakbedrijf vindt u verschillende schoonmaakdiensten onder één dak. Dit biedt u diverse voordelen. Zo hoeft u nog maar één bedrijf in te schakelen in Oosterbeek voor meubelreiniging en specialistische reiniging van vloeren. Hierdoor heeft u ook maar één aanspreekpunt, dat precies aan uw wensen kan voldoen. Heeft u bijvoorbeeld, naast normaal schoonmaakonderhoud, hulp nodig van een schoonmaakbedrijf in Oosterbeek om graffiti te verwijderen? Dan hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar. U hoeft dus niet eerst uit te zoeken wie u kunt inschakelen. Onze medewerkers helpen u graag.

Onze vloerreiniging

Het is belangrijk om uw vloeren met regelmaat te laten reinigen. Hiermee houdt u uw vloeren in optimale conditie. Hiervoor dient u wel geschikte schoonmaakmiddelen te gebruiken. Ons schoonmaakbedrijf heeft de kennis en de specialisten om u in Oosterbeek van dienst te kunnen zijn bij vloerreiniging. Wij kunnen u in Oosterbeek dan ook helpen met de schoonmaak van de volgende vloeren:

 • Hout
 • Natuursteen
 • Siergrind
 • Marmoleum
 • Pvc

Hierboven staan maar een paar voorbeelden van vloeren die ons schoonmaakbedrijf kan schoonmaken. Wilt u meer weten over onze vloerreiniging, dan kunt u altijd contact opnemen.

Neem contact met ons op  Benieuwd geworden?

  U staat bij ons als klant centraal. Wij doen dan ook graag die stap extra voor en staan klaar om u verder te helpen. Mocht u nog vragen hebben voor ons schoonmaakbedrijf, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over hoe wij u van dienst kunnen zijn in Oosterbeek. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen dat u op onze website vindt. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0481 450 900 en een e-mail kunt u sturen naar info@chemdrywouters.nl. Of u nu een schoonmaakbedrijf in Oosterbeek zoekt voor tapijtreiniging of het schoonmaken van uw gevel, ChemDry Wouters is uw adres.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken