skip to Main Content

Schakel schoonmaakbedrijf ChemDry Wouters voor uw kantoor

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van uw kantoor? Dan zit u helemaal goed bij ChemDry Wouters. Bedrijven kunnen ons inschakelen voor specialistische reiniging. Denk daarbij aan de schoonmaak van vloeren, meubels, gevels en zonnepanelen. U kunt bij ons terecht voor een effectief schoonmaakprogramma, efficiënte service en aantrekkelijke tarieven. Heeft u ook behoefte aan specialistische schoonmaakondersteuning van uw kantoor? Neem dan direct contact met ons op en geef uw wensen aan ons door. Dan krijgt u van ons een offerte op maat.

Tapijtreiniging in uw kantoor

Tapijt is nog steeds een zeer populaire soort vloerbedekking. Tapijt is overal toepasbaar en is sfeervol en comfortabel. Het is echter wel belangrijk dat u het tapijt regelmatig goed laat reinigen. Na verloop van tijd hoopt er namelijk veel vuil op in de vloerbedekking. Gelukkig kunnen onze specialisten u helpen met een dieptereiniging van uw tapijt. Voor de reiniging maken wij gebruik van de unieke koolzuurmethode. Met deze methode wordt ook de luchtkwaliteit van uw kantoor verbeterd. Heeft u een natuursteenvloer, sportvloer, sanitair vloer of PVC-vloer die u wilt laten reinigen? Ook dan kunt u ons schoonmaakbedrijf inschakelen.

Meubelreiniging

Kantoormeubilair wordt intensief gebruikt door uw personeel. Vuil trekt in de bekleding en er ontstaan vlekken. U hoeft de bureaustoelen en banken in uw kantoor dan niet direct weg te gooien. U kunt het ook laten reinigen door de specialisten van ChemDry Wouters. Wij beschikken over een speciale meubelreinigingsmachine waarmee wij vlekken en luchtjes uit de bekleding kunnen verwijderen. Na de schoonmaak van uw meubels ziet uw meubilair er weer uit als nieuw. Wilt u de stofferingen in uw kantoor brandvertragend te maken? Dan kunnen wij dat ook voor u regelen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Gevelreiniging en de reiniging van zonnepanelen

Wilt u de gevels van uw bedrijfspand laten reinigen? Hebben uw zonnepanelen een schoonmaakbeurt nodig? Schakel hiervoor schoonmaakbedrijf ChemDry Wouters in. Voor een intensieve gevelreiniging maken wij gebruik van hogedrukreiniging en softstralen. Zo kunnen wij de gevel van uw kantoor helemaal ontdoen van vuil. Ook zonnepanelen hebben periodiek goede reiniging nodig. Hiervoor gebruiken wij osmose water. Dit osmose laat geen vuil achter op de panelen. Na een schoonmaakbeurt haalt u weer een optimaal rendement uit uw zonnepanelen.

kantoor schoonmaak

Neem contact met ons op

Schakelt u graag een professioneel schoonmaakbedrijf in voor de reiniging van uw kantoor? Of wilt u meer te weten over onze aanpak? Benader ons dan via 0481-450900 of mail naar info@chemdrywouters.nl. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden met betrekking tot de schoonmaak van uw kantoor.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken