skip to Main Content
Vloeronderhoud Marmoleum

Vakkundige hulp bij schoonmaak

Wanneer u zoekt naar een schoonmaakbedrijf in Geldermalsen, dan helpen wij van ChemDry Wouters u graag. Door de expertise waarover wij beschikken, kunnen wij u van dienst zijn met verschillende schoonmaakwerkzaamheden in Geldermalsen. Denk hierbij aan glasbewassing en het schoonmaken van meubels, maar ook specialistische vloerreiniging en het onderhoud van straten en parkeerplaatsen nemen wij u graag uit handen als schoonmaakbedrijf. Waar wilt u onze vakkundige hulp voor inschakelen?

Wat bieden wij u in Geldermalsen?

Specialistische reiniging is een vak apart. Het vergt immers kennis over de diverse oppervlaktes en soorten vervuiling. Gelukkig heeft ons schoonmaakbedrijf ruim 20 jaar ervaring op dit vlak. Wij weten dan ook precies hoe wij elke situatie in Geldermalsen moeten aanpakken. Daardoor zijn wij uw schoonmaakbedrijf in Geldermalsen voor onder andere:

 • Meubelreiniging. Door ons hiervoor in te schakelen, bespaart u veel geld. U hoeft immers geen nieuwe meubels aan te schaffen.
 • Wij kunnen niet alleen stoffering voor u reinigen, maar kunnen deze ook brandvertragend maken voor u. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf hiervoor.
 • Met onze tapijtreiniging zorgt u ervoor dat uw tapijtvloer helemaal schoon wordt en daarmee verlengt u de levensduur van uw vloer.

Klantgericht schoonmaakbedrijf

Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan bij ons schoonmaakbedrijf. Onze mensen doen er dan ook alles aan om onze werkzaamheden naar wens uit te voeren in Geldermalsen. Kiest u voor ons schoonmaakbedrijf in Geldermalsen, dan brengen wij voordat wij aan het werk gaan altijd eerst uw behoeften in kaart. Tijdens onze samenwerking zullen wij hier rekening mee houden. Daarnaast hanteren wij een flexibele werkwijze. Wilt u graag dat wij, naast het reguliere onderhoud, een keer extra komen voor gevelreiniging om graffiti te verwijderen? Dan helpen wij u graag. Wat uw wensen of behoeften ook zijn, wij spelen er graag op in.

Neem contact met ons op  Nog vragen? Neem contact op

  De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf staan met plezier voor u klaar om u verder te helpen. Mocht u nog vragen hebben of van onze diensten gebruik willen maken in Geldermalsen, dan kunt u altijd contact opnemen. Hiervoor vult u direct het contactformulier op de website in. Onze medewerkers beantwoorden uw vraag dan zo snel mogelijk. Maar u kunt ook een e-mail sturen naar info@chemdrywouters.nl of 0481 450 900 bellen. Neem vlug contact op en ontdek hoe ons schoonmaakbedrijf in Geldermalsen kan helpen.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken