skip to Main Content
Schoonmaakbedrijf-ede

Een schoonmaakbedrijf in Ede nodig?

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Ede? Dan zit u bij ChemDry Wouters helemaal op de juiste plek. U vindt bij ons verschillende schoonmaakdiensten onder 1 dak. Ons schoonmaakbedrijf kan u dan ook helpen met meubel- en vloerreiniging, maar ook voor glasbewassing, gevelreiniging en het reinigen van uw tapijt zijn wij uw adres. Hierbij staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel. Onze vakkundige medewerkers zullen er dan ook alles aan doen om uw werkzaamheden in Ede naar wens uit te voeren. Hoe kunnen wij u helpen?

Uw adres voor specialistische reiniging

Ons schoonmaakbedrijf kan u helpen met standaard schoonmaakonderhoud, zoals tapijtreiniging en meubelreiniging. Maar wij leveren meer diensten op het vlak van schoonmaak. Ook voor specialistische reiniging en andere diensten kunt u bij ons in Ede terecht. Zo kan ons schoonmaakbedrijf u helpen met:

 • Graffiti verwijderen van uw muren
 • Het brandwerend maken van stoffen, zoals gordijnen
 • Gevelreiniging en het impregneren van uw buitenmuren
 • Het schoonmaken van straten en parkeerplaatsen
 • Hulp bij noodgevallen

Bovengenoemde werkzaamheden zijn maar een greep uit ons dienstenaanbod. Graag meer informatie over de mogelijkheden van ons schoonmaakbedrijf in Ede? Neem dan contact op.

Zelf aan het werk?

U wilt natuurlijk niet voor ieder vlekje dat op uw tapijt gemaakt wordt ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor uitgebreide tapijtreiniging in Ede. Met onze producten kunt u zelf eenvoudig een vlek verwijderen zonder schade te veroorzaken. U dient hierbij wel rekening te houden met een aantal zaken. Zo mag u geen bleekmiddel of wasmiddel op de vlek gebruiken. Dit kan uw tapijt in Ede namelijk beschadigen. Ook wrijven of hard schrobben is niet verstandig. Hierdoor wordt de vlek in uw tapijt namelijk alleen maar erger. Vraag ons eventueel om advies.

Neem contact met ons op  Gevelreiniging in Ede? Bel of mail ons

  Bent u benieuwd geworden naar onze dienstenaanbod in Ede? Of zou u graag gebruikmaken van ons schoonmaakbedrijf voor vloerreiniging? In beide gevallen helpen onze medewerkers u graag verder. Neemt u hiervoor vandaag nog contact met ons op. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@chemdrywouters.nl of telefonisch contact op te nemen 0481 450 900. Of u nu een bedrijf zoekt voor meubelreiniging of gevelreiniging, wij staan als schoonmaakbedrijf in Ede voor u klaar.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken