skip to Main Content
straatwerk_schoon__vuil

Profiteer van onze ervaring en kennis

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Doesburg? Dan kunnen wij van ChemDry Wouters u helpen. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uw schoonmaakbedrijf. Wij kunnen u helpen met vloerreiniging, zodat deze er weer als nieuw uitzien. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor periodiek onderhoud in Doesburg. Wij bespreken graag met u wat er mogelijk is en wat uw wensen zijn. Wij hebben de afgelopen jaren veel tevreden klanten mogen helpen. Bent u de volgende?

Uw adres voor diverse schoonmaakdiensten

Bij ChemDry Wouters vindt u verschillende schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Ons schoonmaakbedrijf kan u helpen bij vloerreiniging. Wij kunnen verschillende vloeren voor uw schoonmaken in Doesburg. Door ons in te schakelen, kunt u de levensduur van uw vloer verlengen. Maar dit is niet het enige wat wij u te bieden hebben. Ook voor gevelreiniging en meubelreiniging zijn wij in Doesburg uw adres. Daarnaast bieden wij u hulp bij specialistische reiniging. U kunt hierbij denken aan kauwgom of graffiti verwijderen, maar ook bij het impregneren van uw gevel of het brandvertragend maken van uw stoffering is ons schoonmaakbedrijf u ook graag van dienst.

Waarom kiest u ons schoonmaakbedrijf in Doesburg?

U kunt natuurlijk ook een ander schoonmaakbedrijf inschakelen voor meubelreiniging in Doesburg. Want waarom zou u voor ChemDry Wouters kiezen? Nou, u kiest voor ons schoonmaakbedrijf in Doesburg, omdat:

 • Wij hebben ruim 20 jaar kennis en ervaring in huis.
 • U vindt bij ons een breed pakket aan schoonmaakwerkzaamheden onder 1 dak.
 • U bij ons bedrijf profiteert van aantrekkelijke tarieven, die wij vooraf met u doornemen.
 • Uw tapijt, vloer of meubel er weer als nieuw uitziet dankzij onze specialistische reiniging.
 • Wij u ook hulp bieden in noodsituaties: onze calamiteitendienst is dag en nacht te bereiken.

Neem contact met ons op  Heeft u nog vragen?

  Zou u graag wat meer willen weten over onze mogelijkheden in Doesburg? Neemt u dan gerust contact op met ons schoonmaakbedrijf. Wij vertellen u graag hoe wij u kunnen helpen met bijvoorbeeld tapijtreiniging. U kunt hiervoor meteen het contactformulier op onze website invullen en naar ons toesturen. Onze medewerkers beantwoorden uw bericht dan zo vlug mogelijk. U kunt ook een e-mail sturen naar info@chemdrywouters.nl of bellen naar 0481 450 900. Wanneer u zoekt naar een schoonmaakbedrijf in Doesburg, kies dan voor de kennis en ervaring van ChemDry Wouters.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken