skip to Main Content
Marmoleum Vloeronderhoud

Kies ons schoonmaakbedrijf in Berg en Dal

ChemDry Wouters staat voor u klaar wanneer u zoekt naar een schoonmaakbedrijf in Berg en Dal om graffiti te verwijderen. Maar dit is niet het enige waar ons schoonmaakbedrijf u bij kan helpen. Wij hebben ons als bedrijf gespecialiseerd in het reinigen van meubilair en verschillende soorten vloeren. Onze medewerkers kunnen eenmalig uw vloer schoonmaken in Berg en Dal, maar wij kunnen ook periodiek langskomen. Ook voor verschillende andere schoonmaakdiensten zijn wij uw adres.

Wij leveren kwaliteit

Het leveren staat bij ons schoonmaakbedrijf hoog in het vaandel. Wij gebruiken dan ook alleen schoonmaakmiddelen waarvan wij weten dat ze kwaliteit bieden en duurzaam zijn. Daarnaast zijn wij ook ISO 9001 gecertificeerd. Tevens beschikken wij over de benodigde kennis om uw werkzaamheden naar wens uit te kunnen voeren. Onze medewerkers weten precies hoe ze moeten handelen in verschillende situaties. Kiest u voor ons in Berg en Dal voor bijvoorbeeld gevelreiniging, dan hebben zij verschillende methodes hiervoor. Op basis van het gesteente en de mate van vervuiling zal ons schoonmaakbedrijf een geschikte techniek kiezen. In een mum van tijd is uw gevel weer brandschoon in Berg en Dal.

Verleng de levensduur van uw tapijtvloer

Het is belangrijk om uw tapijt goed te onderhouden. Dit voorkomt namelijk extra slijtage. Ons schoonmaakbedrijf beschikt over de benodigde kennis om tapijtreiniging correct uit te voeren in Berg en Dal. Hiervoor gebruiken wij een unieke koolzuurmethode. Kiest u voor deze methode van ons schoonmaakbedrijf in Berg en Dal, dan biedt u dit de volgende voordelen:

 • Uw tapijtvloer is binnen 1 tot 2 uur volledig opgedroogd.
 • Dankzij deze korte droogtijd wordt bacterie- en mijtgroei voorkomen.
 • Uw tapijt zal langer schoon blijven.
 • Door onze methode verlengt u de levensduur van uw vloerbedekking.
 • U creëert een gezondere werkomgeving, doordat het luchtklimaat wordt verbeterd.

Neem contact met ons op  Graag meer informatie?

  Wilt u graag meer weten over de diensten van ons schoonmaakbedrijf? Of zou u graag van onze hulp gebruikmaken voor vloerreiniging? In beide gevallen staan onze medewerkers voor u klaar om u in Berg en Dal verder te helpen. Bel om contact op te nemen met ons naar 0481 450 900 of zend een e-mail naar info@chemdrywouters.nl. U kunt natuurlijk ook meteen het contactformulier op de website invullen en naar ons toezenden. Wij reageren dan zo vlug mogelijk op uw bericht. Van meubelreiniging tot specialistische reiniging, wij van ChemDry Wouters zijn uw schoonmaakbedrijf in Berg en Dal.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken